Βγήκε η ποινή του Ρονάλντο – Τώρα μπορεί να… χαμογελάσει!

Βγήκε η ποινή του Ρονάλντο – Τώρα μπορεί να… χαμογελάσει!

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα παίξει κανονικά απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στους ομίλους του φετινού Champions League, αφού η UEFA απεφάνθη και η τιμωρία του για την αποβολή στη νίκη (2-0) της Γιουβέντους επί της Βαλένθια στην πρεμιέρα των γκρουπ της κορυφαίας διοργάνωσης απέναντι στη Βαλένθια, είναι μια αγωνιστική.

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ αντίκρισε απευθείας την κόκκινη κάρτα για αντιαθλητική συμπεριφορά στον Μουρίγιο – τον οποίο έπιασε απ’ τα μαλλιά όταν τον είδε στο έδαφος να προσπαθεί να κερδίσει επιθετικό φάουλ – στο ματς κόντρα στις «νυχτερίδες» στο «Μεστάγια», στη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα την περασμένη εβδομάδα.

Η αρμόδια επιτροπή της UEFA, έπειτα από συνεδρίαση για τη φάση και το δίκαιο της υπόθεσης, απεφάνθη πως η τιμωρία μιας αγωνιστικής είναι αρκετή για τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος θα χάσει το αμέσως επόμενο ματς με τη Γιούνγκ Μπόις.

Πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κλείδωσε η συνάντηση Χριστοδουλίδη με Έρχιουρμαν:  Πότε θα γίνει

Κλείδωσε η συνάντηση Χριστοδουλίδη με Έρχιουρμαν: Πότε θα γίνει

Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας και ο Τ/κ ηγέτης, Τουφάν Έρχιουρμαν, συμφώνησαν να συναντηθούν τη Δευτέρα 6 Απριλίου, στην οικία του Επικεφαλής της Αποστολής εντός της προστατευόμενης περιοχής των Ηνωμένων Εθνών, όπως ανακοίνωσαν τα Ηνωμένα Έθνη τη Δευτέρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE