Ανακοινώθηκε από την ΑΕΛ πρώην παίκτρια των Απόλλων Ladies – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ανακοινώθηκε από την ΑΕΛ πρώην παίκτρια των Απόλλων Ladies – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Η Γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της Α.Ε.Λάρισας, ανακοινώνει την απόκτηση της Χαράς Νεοφύτου.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ΑΕΛ είναι 22 ετών, τελειόφοιτη των ΤΕΦΑΑ Θεσσαλονίκης και αγωνίζεται με μεγάλη ευχέρεια σε ολόκληρη την δεξιά πλευρά και αναμένεται να αποτελέσει ένα σημαντικό εργαλείο για τον προπονητή της ομάδας Βασίλη Πάνο.

H Χαρά Νεοφύτου είναι διεθνής με την Εθνική Γυναικών Κύπρου, ενώ στο παρελθόν έχει περάσει και από όλα τα κλιμάκια των Εθνικών ομάδων.

Στο πρωτάθλημα της Κύπρου αγωνίζονταν στον Apollon Ladies Κύπρου για σχεδόν 7 χρόνια με τον οποίο και έχει πάρει όλους τους τίτλους, 6 πρωταθλήματα, 6 κύπελλα και 4 Super Cup.

Στην Ελλάδα αγωνίστηκε στον Άρη και στις Αμαζόνες Δράμας.

Η ΑΕΛ ευχαριστεί την ομάδα των Αμαζόνων Δράμας για την παραχώρηση της παίκτριας».

Πηγή: e-ael.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η Κύπρος στο προσκήνιο: Η επίσκεψη Κόστα, η «γεωγραφία» της Ολγκίν και η γεωπολιτική πυξίδα της ΕΕ

Η Κύπρος στο προσκήνιο: Η επίσκεψη Κόστα, η «γεωγραφία» της Ολγκίν και η γεωπολιτική πυξίδα της ΕΕ

Σε μια συγκυρία κρίσιμη για την ευρωπαϊκή και την περιφερειακή γεωπολιτική σταθερότητα, η σημερινή επίσκεψη του Προέδρου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Αντόνιο Κόστα στην Κύπρο, συνιστά σαφές μήνυμα αναγνώρισης του ρόλου της Κυπριακής Δημοκρατίας στην ΕΕ και την Ανατολική Μεσόγειο. Ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, θα γίνει δεκτός από τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη, στις 12:30.

BEST OF TOTHEMAONLINE