ΛΕΜΕΣΟΣ: Τραυματίστηκε σοβαρά γυναίκα που παρασύρθηκε από όχημα- Προσπαθούσε να διασταυρώσει

ΛΕΜΕΣΟΣ: Τραυματίστηκε σοβαρά γυναίκα που παρασύρθηκε από όχημα-  Προσπαθούσε να διασταυρώσει

Σε τροχαίο  συνέβη την Πέμπτη 27/9  στη Λεμεσό, τραυματίστηκε σοβαρά 88χρονη πεζή.

Σύμφωνα με την Αστυνομία το τροχαίο σημειώθηκε γύρω στις 19:05 , όταν αυτοκίνητο που οδηγούσε 78χρονος κάτοικος Λεμεσού, στην οδό Πλάτωνος στη Λεμεσό, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, κτύπησε την 88χρονη, η οποία προσπαθούσε να διασταυρώσει το δρόμο.

Η 88χρονη μεταφέρθηκε σε ιδιωτικό νοσοκομείο στη Λεμεσό, όπου κρατήθηκε για νοσηλεία. Όπως διαπιστώθηκε, φέρει κάταγμα λεκάνης και γονάτου, κάκωση κεφαλής και εκδορές σε διάφορα μέρη του σώματός της.

Σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς, η κατάστασης της υγείας της θεωρείται σοβαρή.
Η Τροχαία Λεμεσού διερευνά τα αίτια του ατυχήματος.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από τη συνάντηση των διαπραγματευτών στο τετ α τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν: Τα επόμενα βήματα στο Κυπριακό

Από τη συνάντηση των διαπραγματευτών στο τετ α τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν: Τα επόμενα βήματα στο Κυπριακό

Σε μια κρίσιμη εβδομάδα για την πορεία του Κυπριακού εισέρχεται η διαδικασία, με την σημερινή συνάντηση των διαπραγματευτών των δύο πλευρών να αποτελεί το πρώτο βήμα της προετοιμασίας για το τετ α τετ του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν, στις 26 Αυγούστου.

BEST OF TOTHEMAONLINE