ΛΕΜΕΣΟΣ: Τραυματίστηκε σοβαρά γυναίκα που παρασύρθηκε από όχημα- Προσπαθούσε να διασταυρώσει

ΛΕΜΕΣΟΣ: Τραυματίστηκε σοβαρά γυναίκα που παρασύρθηκε από όχημα-  Προσπαθούσε να διασταυρώσει

Σε τροχαίο  συνέβη την Πέμπτη 27/9  στη Λεμεσό, τραυματίστηκε σοβαρά 88χρονη πεζή.

Σύμφωνα με την Αστυνομία το τροχαίο σημειώθηκε γύρω στις 19:05 , όταν αυτοκίνητο που οδηγούσε 78χρονος κάτοικος Λεμεσού, στην οδό Πλάτωνος στη Λεμεσό, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, κτύπησε την 88χρονη, η οποία προσπαθούσε να διασταυρώσει το δρόμο.

Η 88χρονη μεταφέρθηκε σε ιδιωτικό νοσοκομείο στη Λεμεσό, όπου κρατήθηκε για νοσηλεία. Όπως διαπιστώθηκε, φέρει κάταγμα λεκάνης και γονάτου, κάκωση κεφαλής και εκδορές σε διάφορα μέρη του σώματός της.

Σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς, η κατάστασης της υγείας της θεωρείται σοβαρή.
Η Τροχαία Λεμεσού διερευνά τα αίτια του ατυχήματος.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Βρισκόμαστε για πρώτη φορά μετά από πάρα πολλά χρόνια σε έντονη κινητικότητα για το Κυπριακό»

ΠτΔ: «Βρισκόμαστε για πρώτη φορά μετά από πάρα πολλά χρόνια σε έντονη κινητικότητα για το Κυπριακό»

Βρισκόμαστε για πρώτη φορά, μετά από πάρα πολλά χρόνια, σε μια έντονη κινητικότητα για το Κυπριακό, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι η παρουσία του ΓΓ των ΗΕ στην Κύπρο δεν ήταν καθόλου τυχαία, αλλά ήταν αποτέλεσμα μιας συστηματικής προσπάθειας που ξεκίνησε η Κυβέρνηση τον Μάρτιο του 2023.

BEST OF TOTHEMAONLINE