ΛΑΡΝΑΚΑ: Όχημα παρέσυρε πεζή – Κυκλοφοριακό κομφούζιο – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΛΑΡΝΑΚΑ: Όχημα παρέσυρε πεζή – Κυκλοφοριακό κομφούζιο – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Κυκλοφοριακό κομφούζιο δημιουργήθηκε το πρωί της Παρασκευής (28/9) στη Λάρνακα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline, γυναίκα επιχείρησε να διασταυρώσει από σημείο του δρόμου παρά τα φώτα τροχαίας της Πυροσβεστικής γύρω στις 10:20.

Εξαιτίας της ήδη υψηλής τροχαίας κίνησης και λόγω του σημείου που δεν είχε σήμανση για διασταύρωση, η γυναίκα παρασύρθηκε από όχημα.

Ταυτόχρονα, αρκετοί οδηγοί που ήταν σταματημένοι στα φώτα τροχαίας σταμάτησαν να βοηθήσουν, ενώ κατέβηκε και ο οδηγός του οχήματος που παρέσυρε την πεζή.

Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, η γυναίκα μεταφέρθηκε με ιδιωτικό όχημα στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας.

Η κατάσταση της υγείας της δεν φαίνεται να είναι σοβαρή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές: Ντέρμπι χωρίς φαβορί, συγκρούσεις στα άκρα και αναποφάσιστοι-κλειδί - Το εκρηκτικό σκηνικό ένα μήνα πριν τις κάλπες

Βουλευτικές: Ντέρμπι χωρίς φαβορί, συγκρούσεις στα άκρα και αναποφάσιστοι-κλειδί - Το εκρηκτικό σκηνικό ένα μήνα πριν τις κάλπες

Οι τρεις τελευταίες δημοσκοπήσεις που παρουσίασαν οι τηλεοπτικοί σταθμοί ANT1,OMEGA και ALPHA, σκιαγραφούν ένα πολιτικό τοπίο όπου η μάχη για την κορυφή εξελίσσεται σε πραγματικό θρίλερ. ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ κινούνται σε εξαιρετικά κοντινά ποσοστά, από 15% έως 17%, με τη μεταξύ τους διαφορά να παραμένει εντός των ορίων του στατιστικού σφάλματος.

BEST OF TOTHEMAONLINE