ΛΑΡΝΑΚΑ-ΑΠΑΓΩΓΗ 11ΧΡΟΝΩΝ: Αέρας ελευθερίας για τον 41χρονο

ΛΑΡΝΑΚΑ-ΑΠΑΓΩΓΗ 11ΧΡΟΝΩΝ: Αέρας ελευθερίας για τον 41χρονο

Αφήνεται ελεύθερος ο 41χρονος νοσηλευτής που συνελήφθη την Παρασκευή 28/09.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Αστυνομία ο 41χρονος νοσηλευτής κατηγορείται γραπτώς και αφήνεται ελεύθερος το Σάββατο 29/09.

Ο 41χρονος νοσηλευτής που συνελήφθη για διερεύνηση αδικήματος παρέμβασης σε δικαστική διαδικασία σε σχέση με την απαγωγή των δύο εντεκάχρονων μαθητών από το σχολείο Καμάρων στη Λάρνακα δεν θα προσαχθεί ενώπιον Δικαστηρίου για να εξασφαλιστεί η προσωποκράτηση του.

Όπως ανέφερε η Αστυνομία, ο 41χρονος νοσηλευτής συνελήφθη για το αδίκημα της παρέμβασης σε δικαστική διαδικασία.   

Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ο 41χρονος φέρεται να προσέγγισε γιατρό και προσπάθησε να τον επηρεάσει για να καταθέσει ότι παρακολουθούσε τον 35χρονο ύποπτο απαγωγέα των δυο ανήλικων παιδιών.

Παράλληλα ο 41χρονος φέρεται να είναι το άτομο που προμήθευε τον 35χρονο δράστη με φαρμακευτικά σκευάσματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Ο διάβολος κρύβεται στις λεπτομέρειες»: Τι γνωρίζουμε για τη συμφωνία για τη Γάζα - Τα θολά σημεία και τι ακολουθεί

«Ο διάβολος κρύβεται στις λεπτομέρειες»: Τι γνωρίζουμε για τη συμφωνία για τη Γάζα - Τα θολά σημεία και τι ακολουθεί

Ο Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, Ντόναλντ Τραμπ, ανακοίνωσε ότι το Ισραήλ και η Χαμάς συμφώνησαν στην πρώτη φάση του σχεδίου του, για κατάπαυση του πυρός στη Γάζα και την απελευθέρωση Ισραηλινών ομήρων και Παλαιστινίων κρατουμένων. Ωστόσο, παρά την ανακοίνωση, οι ισραηλινές επιθέσεις συνεχίστηκαν στη Λωρίδα.

BEST OF TOTHEMAONLINE