«Καθάρισε» και τη Νάπολι η Γιουβέντους! – ΒΙΝΤΕΟ

«Καθάρισε» και τη Νάπολι η Γιουβέντους! – ΒΙΝΤΕΟ

Το… λάθος να προηγηθεί στο ντέρμπι έκανε η Νάπολι, με τη Γιουβέντους να απαντά και να την «καθαρίζει» (3-1), φτάνοντας στο 7/7 στη φετινή Serie A!

Μία καταιγιστική Γιουβέντους συνήλθε γρήγορα από το προβάδισμα της Νάπολι, την οποία νίκησε 3-1 και έτσι έφτασε στο 7/7 στη φετινή Serie A!

Μεγάλος πρωταγωνιστής των πρωταθλητών ήταν ο Μάντζουκιτς με δύο τέρματα, με τον Μπονούτσι να πετυχαίνει το άλλο, ενώ οι «Παρτενοπέι» είχαν περάσει μπροστά με τον Μέρτενς.

Φορτσάτη μπήκε στο παιχνίδι η Νάπολι, καθώς στο 7’ ο Ζιελίνσκι είχε δοκάρι, ενώ στο 10’ ο Μέρτενς την έβαλε μπροστά σκορ. Στη συνέχεια, η Γιουβέντους «ξύπνησε» και άρχισε να πιέζει, με τον Μάντζουκιτς να φέρνει το ματς στα ίσα στο 26’ και παρά τις ευκαιρίες που ακολούθησαν το σκορ του πρώτου ημιχρόνου ήταν το 1-1.

Η «Γηραιά Κυρία» ξεκίνησε ιδανικά το δεύτερο μέρος, καθώς πήρε το προβάδισμα στο 49’ με το δεύτερο προσωπικό τέρμα του Κροάτη, ο οποίος πήρε το «ριμπάουντ», ύστερα από σουτ του Ρονάλντο που βρήκε στο δοκάρι.

Μάλιστα, στο 58’ έγιναν ακόμη καλύτερα τα πράγματα για τους γηπεδούχους, καθώς η Νάπολι έμεινε με παίκτη λιγότερο λόγω της αποβολής του Μάριο Ρουί.

Το παιχνίδι «κλείδωσε» για τη Γιούβε στο 76ο λεπτό, καθώς ο Μπονούτσι έκανε το 3-1, το οποίο ήταν και το τελικό σκορ.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής:

Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου

Ρόμα-Λάτσιο 3-1
(45’ Πελεγκρίνι, 70’ Κολάροφ, 86’ Φάτσιο – 67’ Ιμόμπιλε)

Γιουβέντους-Νάπολι 3-1
(26’, 49’ Μάντζουκιτς, 76’ Μπονούτσι-10’ Μέρτενς)

Ίντερ-Κάλιαρι (21:30)

Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου

Μπολόνια-Ουντινέζε (13:30)
Κιέβο-Τορίνο (16:00)
Φιορεντίνα-Αταλάντα (16:00)
Φροζινόνε-Τζένοα (16:00)
Πάρμα-Έμπολι (19:00)
Σασουόλο-Μίλαν (21:30)

Δευτέρα 1η Οκτωβρίου

Σαμπντόρια-Σπαλ (21:30)

Επόμενη (8η) αγωνιστική:

Παρασκευή 5 Οκτωβρίου

Τορίνο-Φροζινόνε (21:30)

Σάββατο 6 Οκτωβρίου

Κάλιαρι-Μπολόνια (16:00)
Ουντινέζε-Γιουβέντους (19:00)
Έμπολι-Ρόμα (21:30)

Κυριακή 7 Οκτωβρίου

Τζένοα-Πάρμα (13:30)
Μίλαν-Κιέβο (16:00)
Αταλάντα-Σαμπντόρια (16:00)
Λάτσιο-Φιορεντίνα (16:00)
Νάπολι-Σασουόλο (19:00)
Σπαλ-Ίντερ (21:30)

Πηγή: sport-fm.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση Γκουτέρες-Έρχιουρμαν: «Είναι ευκαιρία για μία πρώτη γνωριμία και για το Κυπριακό, η Ολγκίν εργάζεται και με τους δύο ηγέτες»

Συνάντηση Γκουτέρες-Έρχιουρμαν: «Είναι ευκαιρία για μία πρώτη γνωριμία και για το Κυπριακό, η Ολγκίν εργάζεται και με τους δύο ηγέτες»

H Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ ΟΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν «συνεχίζει να εργάζεται με τους δύο ηγέτες, μεταξύ άλλων για την προώθηση των συμφωνημένων μέτρων οικοδόμησης εμπιστοσύνης, και ιδίως για το άνοιγμα επιπλέον σημείων διέλευσης το συντομότερο δυνατό» δήλωσε ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΓΓ του ΟΗΕ Στεφάν Ντουζαρίκ κατά την ενημέρωση των δημοσιογράφων στην έδρα του Οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE