ΚΥΠΡΟΣ: «Κίνδυνος – θάνατος» ο οδηγός – Δεν φαινόταν το όχημα – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΚΥΠΡΟΣ: «Κίνδυνος – θάνατος» ο οδηγός – Δεν φαινόταν το όχημα – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Απίστευτο πόσα πράγματα φόρτωσε στο όχημά του ο οδηγός διπλοκάμπινου.

Φωτογραφία που δημοσιεύθηκε στην σελίδα «I Love Cyprus ΡΕ» δείχνει ένα διπλοκάμπινο όχημα να κινείται στον δρόμο, υπερφορτωμένο με πολύ βαριά αντικείμενα.

Μάλιστα, όπως θα δείτε, από την πίσω όψη, το όχημα δεν φαίνεται σχεδόν καθόλου!

Βλέποντας την εν λόγω φωτογραφία, μπορεί ο καθένας να αντιληφθεί την επικινδυνότητα που προκαλείται.

Κίνδυνο δεν διατρέχει μόνο ο οδηγός του συγκεκριμένου οχήματος λόγω της περιορισμένης ορατότητας (σ.σ. ειδικότερα προς τα πίσω) που προφανώς έχει, αλλά και οι υπόλοιποι.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Ο διάβολος κρύβεται στις λεπτομέρειες»: Τι γνωρίζουμε για τη συμφωνία για τη Γάζα - Τα θολά σημεία και τι ακολουθεί

«Ο διάβολος κρύβεται στις λεπτομέρειες»: Τι γνωρίζουμε για τη συμφωνία για τη Γάζα - Τα θολά σημεία και τι ακολουθεί

Ο Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, Ντόναλντ Τραμπ, ανακοίνωσε ότι το Ισραήλ και η Χαμάς συμφώνησαν στην πρώτη φάση του σχεδίου του, για κατάπαυση του πυρός στη Γάζα και την απελευθέρωση Ισραηλινών ομήρων και Παλαιστινίων κρατουμένων. Ωστόσο, παρά την ανακοίνωση, οι ισραηλινές επιθέσεις συνεχίστηκαν στη Λωρίδα.

BEST OF TOTHEMAONLINE