ΚΥΠΡΟΣ: «Κίνδυνος – θάνατος» ο οδηγός – Δεν φαινόταν το όχημα – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΚΥΠΡΟΣ: «Κίνδυνος – θάνατος» ο οδηγός – Δεν φαινόταν το όχημα – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Απίστευτο πόσα πράγματα φόρτωσε στο όχημά του ο οδηγός διπλοκάμπινου.

Φωτογραφία που δημοσιεύθηκε στην σελίδα «I Love Cyprus ΡΕ» δείχνει ένα διπλοκάμπινο όχημα να κινείται στον δρόμο, υπερφορτωμένο με πολύ βαριά αντικείμενα.

Μάλιστα, όπως θα δείτε, από την πίσω όψη, το όχημα δεν φαίνεται σχεδόν καθόλου!

Βλέποντας την εν λόγω φωτογραφία, μπορεί ο καθένας να αντιληφθεί την επικινδυνότητα που προκαλείται.

Κίνδυνο δεν διατρέχει μόνο ο οδηγός του συγκεκριμένου οχήματος λόγω της περιορισμένης ορατότητας (σ.σ. ειδικότερα προς τα πίσω) που προφανώς έχει, αλλά και οι υπόλοιποι.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Τα αποτελέσματα μιλούν από μόνα τους»: Ο Χριστοδουλίδης παρουσιάζει τον απολογισμό της Κυπριακής Προεδρίας

«Τα αποτελέσματα μιλούν από μόνα τους»: Ο Χριστοδουλίδης παρουσιάζει τον απολογισμό της Κυπριακής Προεδρίας

Με αναφορά στα σημαντικότερα επιτεύγματα της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης προχώρησε σε απολογισμό μετά την ολοκλήρωση του τελευταίου Ευρωπαϊκού Συμβουλίου της κυπριακής θητείας.

BEST OF TOTHEMAONLINE