ΛΕΜΕΣΟΣ: Στο κελί ο 49χρονος δημόσιος λειτουργός - Η λεία από το Υγειονομείο

ΛΕΜΕΣΟΣ: Στο κελί ο 49χρονος δημόσιος λειτουργός - Η λεία από το Υγειονομείο

Ενώπιον Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού προσήλθε 49χρονος που φέρεται να έκλεβε από το Υγειονομείο Λεμεσού.

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού εξέδωσε την Πέμπτη (4/10) διάταγμα προσωποκράτησης για χρονική περίοδο οκτώ ημερών εναντίον 49χρονου, μετά από σχετικό αίτημα της Αστυνομίας, για σκοπούς διερεύνησης υπόθεσης κλοπής από Δημόσιο λειτουργό, κατάχρησης εξουσίας και νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες.

Χειροπέδες σε 49χρονο εργάτη στο Υγειονομείο Λεμεσού πέρασε την Τετάρτη (3/10) η Αστυνομία, καθώς εναντίον του εκκρεμούσε δικαστικό ένταλμα σύλληψης για υπόθεση κλοπής χρηματικού ποσού 12,900 ευρώ από τα ταμεία της υπηρεσίας.

Η υπόθεση είχε καταγγελθεί από την υπεύθυνη επιθεωρήτρια του Υγειονομείου Λεμεσού και σύμφωνα με την μαρτυρία, ο 49χρονος φέρεται, μεταξύ 5 Ιανουαρίου με 25 Σεπτεμβρίου 2018, να έκλεβε τα χρήματα που του παραδίδονταν με σκοπό να τα καταθέσει σε τραπεζικό λογαριασμό του Υπουργείου Υγείας.

Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά την υπόθεση.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Ο κ. Ερντογάν δεν είπε κάτι καινούργιο...» - Η απάντησή του για τις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας στην Κύπρο

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Ο κ. Ερντογάν δεν είπε κάτι καινούργιο...» - Η απάντησή του για τις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας στην Κύπρο

Η συντριπτική πλειοψηφία στηρίζει τις πολιτικές που ακολουθεί η Κυβέρνηση, ανέφερε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους, στο περιθώριο εκδήλωσης στην Κυπερούντα, ενώ σε άλλο σημείο των δηλώσεων του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας επεσήμανε τον σημαντικό ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει η Κυπριακή Δημοκρατία, έτσι ώστε να φέρει κοντά τους γείτονες της εκεί όπου υπάρχουν διάφορες μεταξύ τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE