ΛΕΜΕΣΟΣ: Στο κελί ο 49χρονος δημόσιος λειτουργός - Η λεία από το Υγειονομείο

ΛΕΜΕΣΟΣ: Στο κελί ο 49χρονος δημόσιος λειτουργός - Η λεία από το Υγειονομείο

Ενώπιον Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού προσήλθε 49χρονος που φέρεται να έκλεβε από το Υγειονομείο Λεμεσού.

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού εξέδωσε την Πέμπτη (4/10) διάταγμα προσωποκράτησης για χρονική περίοδο οκτώ ημερών εναντίον 49χρονου, μετά από σχετικό αίτημα της Αστυνομίας, για σκοπούς διερεύνησης υπόθεσης κλοπής από Δημόσιο λειτουργό, κατάχρησης εξουσίας και νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες.

Χειροπέδες σε 49χρονο εργάτη στο Υγειονομείο Λεμεσού πέρασε την Τετάρτη (3/10) η Αστυνομία, καθώς εναντίον του εκκρεμούσε δικαστικό ένταλμα σύλληψης για υπόθεση κλοπής χρηματικού ποσού 12,900 ευρώ από τα ταμεία της υπηρεσίας.

Η υπόθεση είχε καταγγελθεί από την υπεύθυνη επιθεωρήτρια του Υγειονομείου Λεμεσού και σύμφωνα με την μαρτυρία, ο 49χρονος φέρεται, μεταξύ 5 Ιανουαρίου με 25 Σεπτεμβρίου 2018, να έκλεβε τα χρήματα που του παραδίδονταν με σκοπό να τα καταθέσει σε τραπεζικό λογαριασμό του Υπουργείου Υγείας.

Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά την υπόθεση.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης για Pegasus-1: «Επιβεβαιώνεται το ενεργειακό δυναμικό της Κύπρου – Προχωρούμε με συνέπεια»

Χριστοδουλίδης για Pegasus-1: «Επιβεβαιώνεται το ενεργειακό δυναμικό της Κύπρου – Προχωρούμε με συνέπεια»

Η νέα ανακάλυψη φυσικού αερίου στην κυπριακή αποκλειστική οικονομική ζώνη (ΑΟΖ) στο Pegasus-1 στο Οικόπεδο 10 επιβεβαιώνει το ενεργειακό δυναμικό της Κύπρου, αναφέρει σε ανάρτησή του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης μετά από τηλεδιάσκεψη που είχε το απόγευμα της Δευτέρας με στελέχη της ExxonMobil.

BEST OF TOTHEMAONLINE