ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΛΕΜΕΣΟΥ: Κάηκε το όχημα που ενεπλάκη στο τροχαίο

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΛΕΜΕΣΟΥ: Κάηκε το όχημα που ενεπλάκη στο τροχαίο

Φωτιά άρπαξε το όχημα που ενεπλάκη στο τραγικό θανατηφόρο τροχαίο που της Τρίτης (2/10), το οποίο ήταν σταθμευμένο στην Τροχαία Λεμεσού.

Στο εν λόγω όχημα ξέσπασε φωτιά περίπου 30 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα της Πέμπτης (4/10). Στο σημείο έσπευσε η Πυροσβεστική για κατάσβεση της φωτιάς.

Με βάση τις πρώτες εξετάσεις, φαίνεται ότι η φωτιά ξέσπασε λόγω βραχυκυκλώματος.

Αναμένεται εξέταση του οχήματος από την Ηλεκτρομηχανολογική Υπηρεσία για διαπίστωση των αιτιών που προκάλεσαν την πυρκαγιά στο όχημα. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Κυπριακό: Ξεκινά η προετοιμασία για την πενταμερή - Τη Δευτέρα στην Κύπρο η Ντι Κάρλο - Σκάλωσε το θέμα των οδοφραγμάτων

Κυπριακό: Ξεκινά η προετοιμασία για την πενταμερή - Τη Δευτέρα στην Κύπρο η Ντι Κάρλο - Σκάλωσε το θέμα των οδοφραγμάτων

Έτοιμη για μια ουσιαστική προεργασία πριν από την άτυπη πενταμερή η οποία αναμένεται να πραγματοποιηθεί τον Μάρτιο βρίσκεται η Λευκωσία, η οποία αναμένει στην Κύπρο την άφιξη της Βοηθού ΓΓ του ΟΗΕ, Ρόζμαρι Ντι Κάρλο, τη Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου. Η κα Ντι Κάρλο θα έχει χωριστές συναντήσεις με τους δύο ηγέτες και θα αναχωρήσει από το νησί, την Τρίτη 11 Φεβρουαρίου. Στη συνέχεια, αναμένεται να πραγματοποιήσει επισκέψεις σε Αθήνα και Άγκυρα ενώ δεν αποκλείεται να επισκεφθεί και το Λονδίνο.

BEST OF TOTHEMAONLINE