ΑΕΡ. ΠΑΦΟΥ: Απίστευτο πόσες τραπεζικές κάρτες κουβαλούσαν μαζί τους

ΑΕΡ. ΠΑΦΟΥ: Απίστευτο πόσες τραπεζικές κάρτες κουβαλούσαν μαζί τους

Yπόθεση εντοπισμού πλαστών τραπεζικών καρτών που ανήκουν σε άλλα πρόσωπα εξετάζει το ΤΑΕ Πάφου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι κάρτες βρέθηκαν στην κατοχή τεσσάρων προσώπων που έφτασαν στο αεροδρόμιο Πάφου το βράδυ της Πέμπτης (4/10) και ακολούθως συνελήφθησαν.

Πρόκειται για πρόσωπα από την Εσθονία ηλικίας 25 , 32,31 και 32 χρόνων .

Συγκεκριμένα, στις αποσκευές τους εντοπίστηκαν διάφορα αντικείμενα τα οποία κατασχέθηκαν μεταξύ των οποίων ο ηλεκτρονικός υπολογιστής .

Επίσης εντοπίστηκαν 268 τραπεζικές κάρτες που πιθανόν να είναι πλαστές και, άλλες 16  τραπεζικές κάρτες που ανήκουν σε άλλα πρόσωπα και συνελήφθησαν. 

Εναντίον των τεσσάρων προσώπων εξετάζονται τα αδικήματα της συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος και πλαστογραφίας.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συζήτησαν το επεισόδιο στην Πύλα ΠτΔ-Έρχιουρμαν - Αύξησαν τις περιπολίες οι ειρηνευτικές δυνάμεις

Συζήτησαν το επεισόδιο στην Πύλα ΠτΔ-Έρχιουρμαν - Αύξησαν τις περιπολίες οι ειρηνευτικές δυνάμεις

Η Κυβέρνηση καταδικάζει τις σοβαρές παραβιάσεις από το κατοχικό καθεστώς στη νεκρή ζώνη στην περιοχή της Πύλας, βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με την ειρηνευτική δύναμη των Ηνωμένων Εθνών και προβαίνει σε όλα τα απαραίτητα διαβήματα τόσο στην Κύπρο, όσο και στη Νέα Υόρκη, προς αποτροπή των νέων μεθοδεύσεων των κατοχικών δυνάμεων, δήλωσε την Τρίτη στο ΚΥΠΕ ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Βίκτωρας Παπαδόπουλος, ερωτηθείς σε σχέση με την ανακοίνωση από πλευράς ΟΥΝΦΙΚΥΠ για "μη εξουσιοδοτημένη είσοδο προσωπικού ασφαλείας των Τουρκοκυπρίων" εντός της ουδέτερης ζώνης.

BEST OF TOTHEMAONLINE