Παραιτείται από την Προεδρία της ΕΔΕΚ ο Μαρίνος Σιζόπουλος
Μετά από δέκα ολόκληρα χρόνια στο τιμόνι του Κινήματος Σοσιαλδημοκρατών-ΕΔΕΚ, ο Μαρίνος Σιζόπουλος ανακοίνωσε στους στενούς του συνεργάτες την αποχώρησή του από τη θέση του Προέδρου.
Ωστόσο, να διευκρινήσουμε πως κανείς τους τελικά δεν το επιβεβαίωσε, αλλά ούτε και το διέψευσε. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του περιοδικού ΟΚ!, το ειδύλλιό τους δεν είχε μεγάλη διάρκεια, αφού ο τραγουδιστής και το μοντέλο δεν είναι πλέον μαζί.
Ο Νίνο και η Σοφία πήραν την απόφαση να χαράξουν διαφορετικούς δρόμους, με αφορμή όπως όλα δείχνουν την ασυμφωνία χαρακτήρων.
Το μοντέλο θα φύγει για την Αμερική εντός των επόμενων ημερών, καθώς εκεί δραστηριοποιείται επαγγελματικά, ενώ ο τραγουδιστής σχεδιάζει τα ήδη τα επόμενα βήματα του στον χώρο της μουσικής.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις