ΛΕΜΕΣΟΣ: Εκδικήθηκε εταιρεία γιατί τον απέλυσε- Φόρεσε χειροπέδες στο αεροδρόμιο Πάφου

ΛΕΜΕΣΟΣ: Εκδικήθηκε εταιρεία γιατί τον απέλυσε- Φόρεσε χειροπέδες στο αεροδρόμιο Πάφου

34χρονος συνελήφθη στο αεροδρόμιο Πάφου, για διερευνώμενη υπόθεση παράνομης παρεμβολής σε δεδομένα πληροφοριών.

Ο 34χρονος, γαλλικής υπηκοότητας, συνελήφθη την Κυριακή (7/10) κατά την άφιξή του στην Κύπρο από το αεροδρόμιο Πάφου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, εναντίον του 34χρονου υπήρχε καταγγελία από εταιρεία στην Λεμεσό, στην οποία δούλευε το προηγούμενο διάστημα ο συλληφθείς, ότι δρώντας εκδικητικά, τους διέγραψε τα αρχεία γιατί τον απέλυσαν.

Ο εν λόγω άνδρας, είχε μεταβεί στο εξωτερικό και την Κυριακή (7/10) επέστεψε στην Κύπρο. Ωστόσο τα στοιχεία του είχαν τοποθετηθεί στο stop list και εξ αφορμής αυτού, συνελήφθη.

Αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόσκληση Τραμπ σε Χριστοδουλίδη-Μητσοτάκη για "Συμβούλιο Ειρήνης"

Πρόσκληση Τραμπ σε Χριστοδουλίδη-Μητσοτάκη για "Συμβούλιο Ειρήνης"

Ο Αμερικανός πρόεδρος, Ντόναλντ Τράμπ προσκάλεσε στην Ουάσιγκτον τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη και τον πρωθυπουργό της Ελλάδας, Κυριάκο Μητσοτάκη, στο πρώτο "Συμβούλιο Ειρήνης" που θα πραγματοποιηθεί στις 19 Φεβρουαρίου, για τη Γάζα.

BEST OF TOTHEMAONLINE