Το τελευταίο αντίο στον Φώτο Φωτιάδη – Η παράκληση της οικογένειας - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Το τελευταίο αντίο στον Φώτο Φωτιάδη – Η παράκληση της οικογένειας - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Τον τελευταίο ασπασμό θα δώσουν στον μ. Φώτο Φωτιάδη φίλοι και συγγενείς το μεσημέρι της Δευτέρας (8/10).

Η κηδεία του μεγάλου Κύπριου επιχειρηματία θα γίνει στις 13:00 από τον Ιερό Ναό Της Θεού Σοφίας στον Στρόβολο.

Της εξοδίου ακολουθίας θα παραστεί ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου, κ.κ. Χρυσόστομος, ενώ η ταφή θα γίνει στο Κοιμητήριο Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στη Λευκωσία.

Αντί στεφάνων, όπως παρακαλεί η οικογένεια, θα γίνονται εισφορές για το Βαγόνι Αγάπης και τη Θεραπευτική Κοινότητα Αγίας Σκέπης.

Ο Φώτος Φωτιάδης καταλείπει πέντε παιδιά, εγγόνια και δισέγγονα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Οι έξι υποψήφιοι του ΑΚΕΛ για την επαρχία Λάρνακας- Ολοκληρώθηκε η Επαρχιακή Συνδιάσκεψη

Οι έξι υποψήφιοι του ΑΚΕΛ για την επαρχία Λάρνακας- Ολοκληρώθηκε η Επαρχιακή Συνδιάσκεψη

Η Επαρχιακή Εκλογική Συνδιάσκεψη του ΑΚΕΛ Λάρνακας που πραγματοποιήθηκε απόψε, εξέλεξε τους έξι υποψήφιους και υποψήφιες του ΑΚΕΛ-Αριστερά-Κοινωνική Συμμαχία, για την επαρχία, ενόψει των βουλευτικών εκλογών του 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE