ΠΥΡΚΑΓΙΑ-ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΣ: Επτά πυροσβεστικά οχήματα στο σημείο -'Θα πάρει ώρα...' -VIDEO&ΦΩΤΟ

ΠΥΡΚΑΓΙΑ-ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΣ: Επτά πυροσβεστικά οχήματα στο σημείο -'Θα πάρει ώρα...' -VIDEO&ΦΩΤΟ

Σε έντονη κινητοποίηση τέθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία το μεσημέρι της Τρίτης (9/10).

Όπως μετέδωσε πρώτο το ThemaOnline, ξέσπασε πυρκαγιά σε υποστατικό ορατό από τον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας-Αμμοχώστου, στο ύψος της εξόδου για τα Λιβάδια Λάρνακας.

Σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση, η πληροφορία έφθασε στην Πυροσβεστική στις 12:18 και τα πρώτα οχήματα έφθασαν στο σημείο 4-5 λεπτά αργότερα.

Αυτή τη στιγμή (13:23) επιχειρούν επτά πυροσβεστικά οχήματα, από την επαρχία Λάρνακας, την ΕΜΑΚ, στον σταθμό υπαίθρου Ξυλοφάγου και τη Λευκωσία.

Πρόκειται για αποθήκη εξαρτημάτων αυτοκινήτων και, όπως μας αναφέρθηκε σε επικοινωνία με τον αναπληρωτή εκπρόσωπο Τύπου της Υπηρεσίας, θα χρειαστεί αρκετή ώρα για την κατάσβεση της πυρκαγιάς.

Στο σημείο βρέθηκε ο Βοηθός Διευθυντής Επιχειρήσεων της Πυροσβεστικής, αλλά και ο Διευθυντής του σώματος, Μάρκος Τράγκολας.

Σύμφωνα πάντα με την επίσημη Πυροσβεστική, δεν υπάρχει κίνδυνος για ζημιές σε γύρω υποστατικά, ανθρώπινες ζωές ή ακόμα και τον αυτοκινητόδρομο.

Πάντως, μάρτυρες είχαν κάνει λόγο για μικρής ισχύος εκρήξεις.

Αλέκος Μιχαηλίδης

ΒΙΝΤΕΟ: CY Police Checkpoints.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Ισχυρότεροι Μαζί. Για μια Αυτόνομη Ένωση, Ανοικτή στον Κόσμο» - Αποκλιμάκωση στη Μ. Ανατολή και κόστος ενέργειας στο επίκεντρο Άτυπης Συνόδου ΕΕ

ΠτΔ: «Ισχυρότεροι Μαζί. Για μια Αυτόνομη Ένωση, Ανοικτή στον Κόσμο» - Αποκλιμάκωση στη Μ. Ανατολή και κόστος ενέργειας στο επίκεντρο Άτυπης Συνόδου ΕΕ

Η αποκλιμάκωση στη Μέση Ανατολή, η διασφάλιση της ελευθερίας της ναυσιπλοΐας, καθώς και οι επιπτώσεις των εξελίξεων στην καθημερινότητα των πολιτών, ιδίως σε ό,τι αφορά τις τιμές της ενέργειας, θα βρεθούν στο επίκεντρο της Άτυπης Συνόδου των αρχηγών κρατών ή κυβερνήσεων της Ευρωπαϊκή Ένωση, καθώς και της συνάντησης των «27» με περιφερειακούς ηγέτες στην Κύπρο στις 23 και 24 Απριλίου, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα X.

BEST OF TOTHEMAONLINE