Η ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΗ για ΚΟΚΚΙΝΗ στο πέναλτι του Ματ και η ΑΝΑΛΥΣΗ των αμφισβητούμενων φάσεων!

Η ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΗ για ΚΟΚΚΙΝΗ στο πέναλτι του Ματ και η ΑΝΑΛΥΣΗ των αμφισβητούμενων φάσεων!

Ο κύριος Γιαννάκης Κυπριανίδης στην εκπομπή «Άκου την φάση» του Super Sport fm 104.0 ανέλυσε τις φάσεις και τις διαιτητικές αποφάσεις του αγώνα Ομόνοια-Απόλλωνας.

Τόνισε δε πως αν ο Ματ στην φάση του πέναλτι ήταν κάθετος προς το τέρμα θα ήταν κόκκινη.

Αναλυτικά:

**«Στο πέναλτι που κέρδισε η Ομόνοια. Ήταν καθαρό το πέναλτι που κέρδισε η Ομόνοια. Ο αμυντικός άνοιξε το χέρι και πήρε το χέρι του αντιπάλου. Αποσυντόνισε τον επιθετικό βγάζοντας τον εκτός φάσης. Σωστά πήρε κίτρινη κάρτα ο ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας γιατί ο Νταρμπισάιαρ πήγαινε πλάγια. Αν ήταν κάθετος προς το τέρμα θα ήταν διαφορετικά όπως επίσης που ήταν ο δεύτερος αμυντικός. Αν ήταν κάθετος προς το τέρμα θα ήταν κόκκινη».

**«Στο 64΄ ο Σακέτι έκανε δυνατό πάτημα σε έναν αντίπαλο, είχε και κίτρινη κάρτα και πρέπει να προσέχει. Φλέρταρε με την κίτρινη μόνος του. Ίσως να ,ην είδε καλά το πάτημα ο διαιτητής».

**«Στο 5΄ ανακόπηκε σαν οφσάιντ ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα, μια φάση στην οποία ήταν καλυμμένος».

** «Ανακόπηκε και η Ομόνοια σαν οφσάιντ στο 75΄. Πρέπει να ήταν καλυμμένος ο ποδοσφαιριστής. Οι οδηγίες είναι αν δεν είσαι σίγουρος μην το τιμωρήσεις. Ήταν σίγουρος και το έδωσε».

** «Ζήτησε και ένα πέναλτι η Ομόνοια στην τελευταία φάση του αγώνα. Δεν ήταν παράβαση. Αν δεν χτυπούσε στο χέρι του Στυλιανού θα χτυπούσε στο σώμα του, δεν θα περνούσε έτσι και αλλιώς η μπάλα. Που να το πάρει το χέρι; Τιμωρείται μόνο αν χρησιμοποιηθεί με δόλο για να ανακόψει την μπάλα».

Για την διαιτησία στο ΓΣΠ;
«Ήταν σε καλή μέρα ο Βασίλης. Ήταν ένα ντέρμπι, τα πήγε πολύ καλά».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πάει Παρίσι και Βέλγιο ο ΠτΔ - Αναλυτικά το πλούσιο πρόγραμμα και οι επαφές

Πάει Παρίσι και Βέλγιο ο ΠτΔ - Αναλυτικά το πλούσιο πρόγραμμα και οι επαφές

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναχωρεί την Τρίτη, 10 Φεβρουαρίου, για το Παρίσι, όπου στο πλαίσιο της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης θα τελέσει τα εγκαίνια δύο σημαντικών εκθέσεων που αναδεικνύουν την πολιτιστική κληρονομιά της Κύπρου και τους διαχρονικούς δεσμούς της με τη Γαλλία και την Ευρώπη. Τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας θα συνοδεύσει στο Παρίσι η σύζυγός του κα Φιλίππα Καρσερά Χριστοδουλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE