Ευχάριστα ΝΕΑ και φουλάρει για Βουλγαρία! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Ευχάριστα ΝΕΑ και φουλάρει για Βουλγαρία! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Η Εθνική Κύπρου πραγματοποίησε προπόνηση σήμερα (9/10) στο βοηθητικό του ΓΣΠ χωρίς να προκύψουν οποιαδήποτε αγωνιστικά προβλήματα.

Παρουσία όλων τον ποδοσφαιριστών η προπόνηση καθώς ενσωματώθηκαν και όσοι έλειπαν στη χθεσινή προπόνηση (Κάστανος, Μερκής και Παπουλής).

Η προετοιμασία θα συνεχιστεί με προπόνηση την ερχόμενη Τετάρτη (10/10) στο ΓΣΠ ενώ το απόγευμα της Πέμπτης (11/10) η αποστολή της Εθνικής μας θα αναχωρήσει για Βουλγαρία.

Να σημειωθεί πως προπόνηση θα γίνει και το πρωί της Πέμπτης πριν την αναχώρηση.

Ακολουθεί φωτορεπορτάζ από την σημερινή προπόνηση:

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Το μήνυμα Κωνσταντίνου Κόμπου - Το παιχνίδι εντυπώσεων και οι κόκκινες γραμμές

Κυπριακό: Το μήνυμα Κωνσταντίνου Κόμπου - Το παιχνίδι εντυπώσεων και οι κόκκινες γραμμές

Σε μια περίοδο όπου οι ισορροπίες στο Κυπριακό παραμένουν εύθραυστες, η Λευκωσία επιχειρεί να κρατήσει τη διαδικασία εντός θεσμικού πλαισίου και να αποτρέψει ερμηνείες που θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε νέα αδιέξοδα. Η δημόσια τοποθέτηση του Υπουργού Εξωτερικών Κωνσταντίνου Κόμπου απέναντι στις πρόσφατες δηλώσεις της Προσωπικής Απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Μαρίας Άνχελα Ολγκίν, αποτελεί σαφή μήνυμα προς όλα τα μέρη: το Κυπριακό δεν κινείται με ερμηνείες ούτε με αποσπασματικές ερμηνείες δηλώσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE