Eξαιρετικός στο μιχτό Τζούντο ο Γιώργος Μπαρτζασβίλ

Eξαιρετικός στο μιχτό Τζούντο ο Γιώργος Μπαρτζασβίλ

Σημαντική επιτυχία για τον Γιώργο Μπαρτζασβίλι στο μιχτό Τζούντο των 3ων Ολυμπιακών Αγώνων του Μπουένος Άιρες καθώς κατέβαλε την 5η θέση.

Ο πρωταθλητής μας συμμετείχε στην κατηγορία των 80kg και παρόλο που τέθηκε αντίπαλος με κατά 20kg πιο βαρετούς συναθλητές του κατάφερε να δώσει βαθμούς στην ομάδα του καθώς οδήγησε τα δύο του παιγνίδια στην παράταση. Ο 17χρονος αθλητής απέδωσε πάρα πολύ καλά, γεγονός που ανάγκασε αξιωματούχους του αθλήματος να τον συγχαρούν για τις δύο εμφανίσεις του.

Τα εύσημα πήρε και από τους αντίπαλους προπονητές. «Πρόκειται για μια μεγάλη επιτυχία» μας είπε ο προπονητής του Μπαρτζασβίλι Χρίστος Χριστοδουλίδης, προσθέτοντας πως: «Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από την συνολική του προσπάθεια στην μεγάλη αυτή διοργάνωση. Το επίπεδο ήταν πολύ υψηλό και ο Γιώργος επιβεβαίωσε πως δίκαια βρίσκεται στους κορυφαίους της κατηγορίας του». Φρίξος Κυριάκου, απεσταλμένος ΕΑΚ

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στα αποκαΐδια της κρίσης: Φωτιές, ευθύνες και ένας ανασχηματισμός, τον Σεπτέμβρη - Ποιοι υπουργοί «βλέπουν» την έξοδο

Στα αποκαΐδια της κρίσης: Φωτιές, ευθύνες και ένας ανασχηματισμός, τον Σεπτέμβρη - Ποιοι υπουργοί «βλέπουν» την έξοδο

Με τις φλόγες να έχουν αφήσει πίσω τους δύο νεκρούς, δεκάδες κατεστραμμένα σπίτια και επιχειρήσεις σε κοινότητες στην ορεινή Λεμεσό, η κυβέρνηση Χριστοδουλίδη δεν καλείται πλέον μόνο να διαχειριστεί τις συνέπειες μιας φυσικής καταστροφής, αλλά και τις πολιτικές αναταράξεις που πυροδοτούνται μέρα με τη μέρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE