ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Γ. Εισαγγελέας: «Δυστυχώς οι πολιτικές και εποπτικές ευθύνες για την οικονομία δεν αναλήφθηκαν από κανένα»

Γ. Εισαγγελέας: «Δυστυχώς οι πολιτικές και εποπτικές ευθύνες για την οικονομία δεν αναλήφθηκαν από κανένα»

Δυστυχώς οι πολιτικές και εποπτικές ευθύνες για την κατάσταση στην οποία περιήλθε η κυπριακή οικονομία «δεν φαίνεται να έχουν αναληφθεί από κανένα», δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Γενικός Εισαγγελέας, Κώστας Κληρίδης, κληθείς να σχολιάσει τη σημερινή καταδικαστική απόφαση εναντίον υψηλόβαθμων στελεχών της  πρώην Λαϊκής τράπεζας. 

«Όπως έχω επανειλημμένα δηλώσει, ποινικής φύσεως υποθέσεις, οι οποίες σχετίζονται με την κατάσταση στην οποία περιήλθε η οικονομία και το χρηματοπιστωτικό σύστημα, τόσο στην Κύπρο όσο και σε άλλες χώρες με παρόμοια προβλήματα, δεν μπορεί παρά να είναι περιορισμένες σε αριθμό και να σχετίζονται με θέματα όπως αυτά για τα οποία έχουν κατηγορηθεί και καταδικαστεί κάποια στελέχη τραπεζών και οι ίδιες οι τράπεζες», σημείωσε ο κ. Κληρίδης.

Όσον αφορά τα γενικότερα αίτια και υπαίτιους για την κατάσταση στην οποία περιήλθε η οικονομία, ο Γενικός Εισαγγελέας είπε ότι «αυτά είναι αλλού που πρέπει να αναζητηθούν και ήδη κατέστησαν αντικείμενο ερευνητικών διαδικασιών».

« Έχουν διαπιστωθεί και έχουν κατανεμηθεί ευθύνες πολιτικές, ευθύνες εποπτικές και άλλες, οι οποίες όμως, δυστυχώς, δεν φαίνεται να έχουν αναληφθεί από κανένα», κατέληξε ο κ. Κληρίδης.

Από ΚΥΠΕ

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Απόδραση «κομμωτή»: Μαρτυρίες πολιτών «καίνε» τον ισοβίτη - Είχαν γνωριστεί στις φυλακές με τον 26χρονο

• Τροχαίο στη Λευκωσία: Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση 31χρονος μοτοσικλετιστής

• Υπερτουρισμός: Πρώτη ανάμεσα στις χώρες που πλήττονται - Κόκκινη κάρτα σε δύο ελληνικά νησιά

• Έρχονται τα έξυπνα φώτα στη Λευκωσία - Ποιος ο σκοπός τους και πότε αναμένεται να λειτουργήσουν - Φωτογραφίες

• Οι IDF ανακοίνωσαν πως σκότωσαν τον Νασράλα: «Δεν θα τρομοκρατεί πλέον τον κόσμο»

• Πυροβολισμοί σε καφενείο: Εντός του υποστατικού τρία πρόσωπα – Εντοπίστηκαν κάλυκες και στο όχημα του 42χρονου διαχειριστή  

• Γιώργος Μαζωνάκης: Πόζαρε γυμνός στο Instagram - «Οίκος ανοχής, μην μπερδεύετε την υπομονή μου με την ανοχή» - Φωτογραφία



Εντοπίστηκε νεκρός 58χρονος σε χωράφι κάτω από το αυτοκίνητό του

Εντοπίστηκε νεκρός 58χρονος σε χωράφι κάτω από το αυτοκίνητό του

Νεκρός σε χωράφι στην περιοχή Κολοσσίου, εντοπίστηκε 58χρονος τα ξημερώματα σύμφωνα με την Αστυνομία των Βρετανικών Βάσεων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top