ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Με αρκετά τραύματα στο σώμα του ο άντρας που απειλούσε να βάλει τέλος στη ζωή του- Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Με αρκετά τραύματα στο σώμα του ο άντρας που απειλούσε να βάλει τέλος στη ζωή του- Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο

Με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας μεταφέρθηκε γύρω στις 14:45 ο άγνωστος άντρας που λίγο νωρίτερα (γύρω στις 14:15) προκάλεσε αναστάτωση και πανικό στην πλατεία Σολωμού στο κέντρο της πρωτεύουσας.

Όπως γράψαμε και σε προηγούμενο μας δημοσίευμα το εν λόγω πρόσωπο φώναζε ότι θα κάνει κακό στον εαυτό του, με τις αιτίες να είναι άγνωστες, κινητοποιώντας τις αρχές με την Αστυνομία να σπεύδει στο σημείο.

Για το περιστατικό κλήθηκε και ασθενοφόρο καθώς ο άντρας είχε ξεκινήσει να αυτοτραυματίζεται και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο έχοντας ήδη αρκετά τραύματα στο σώμα του,  ενώ όταν κατέφθασε η Αστυνομία ανέφερε ότι έχει κάποια αιτήματα που θέλει να ικανοποιηθούν.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠΔΠ, μεταναστευτικό και Μέση Ανατολή συζητά ο ΠτΔ στις Βρυξέλλες - Ολοκληρώνεται η Κυπριακή Προεδρία

ΠΔΠ, μεταναστευτικό και Μέση Ανατολή συζητά ο ΠτΔ στις Βρυξέλλες - Ολοκληρώνεται η Κυπριακή Προεδρία

Συνεχίζονται σήμερα στις Βρυξέλλες οι εργασίες του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, κατά τις οποίες ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος δέχτηκε συγχαρητήρια από επικεφαλής ευρωπαϊκών θεσμών και ομολόγων του για την πρόοδο που επιτεύχθηκε τους τελευταίους έξι μήνες σε διάφορα θέματα, θα παρουσιάσει τη σημαντική πρόοδο που έχει επιτευχθεί επί Κυπριακής Προεδρίας ΕΕ σε σχέση με το Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο. 

BEST OF TOTHEMAONLINE