ΛΥΠΗΜΕΝΟΣ και ΑΔΙΚΗΜΕΝΟΣ ο κόουτς!

ΛΥΠΗΜΕΝΟΣ και ΑΔΙΚΗΜΕΝΟΣ ο κόουτς!

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Ελπίδων, Νίκος Ανδρονίκου, μίλησε μετά την ισοπαλία με τη Μάλτα (1-1).

Aναλυτικά:

»Οι ευχαριστίες του Νίκου Ανδρονίκου και οι ευχές του για την Εθνική μας στη Σλοβενία
Ο Νίκος Ανδρονίκου παρουσιάστηκε λυπημένος για την κατάληξη του αγώνα στη Μάλτα από τη διαμόρφωση της ισοπαλίας (1-1) στο 90+2.
«Είμαι λυπημένος για την απώλεια της νίκης στις καθυστερήσεις. Ήταν το τρίτο παιχνίδι αυτής της προκριματικής φάσης που δεχόμαστε γκολ στις καθυστερήσεις και χάσαμε πολύτιμους βαθμούς, που σήμερα θα μας έδιναν καλύτερο απολογισμό.
Είμαι πολύ λυπημένος που χάσαμε τη νίκη με αυτό τον τρόπο. Τα παιδιά πάλεψαν και δεν έχω παράπονο. Τους ευχαριστώ για τη μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν και τους εύχομαι καλή συνέχεια. Ο τελικός απολογισμός από τη συμμετοχή μας στην προκριματική φάση σίγουρα μας αδικεί όμως δεν μπορούμε να αλλάξουμε αυτό που πέρασε».
Συνεχίοντας ο Ομοσπονδιακός μας προπονητής της Εθνικής Ελπίδων τόνισε:
«Όλα τα δεδομένα από τη συμμετοχή μας στην προκριματική φάση θα αξιολογηθούν από την Ομοσπονδία και οι διαπιστώσεις από τη διαδρομή των δέκα αγώνων είμαι βέβαιος πως θα βοηθήσουν για να ενισχυθούν οι προϋποθέσεις προς την κατεύθυνση της βελτίωσης. Η ΚΟΠ με τους σχεδιασμούς της ενισχύει συνεχώς την προσπάθεια για να παρουσιάσουμε καλύτερο πρόσωπο και αυτά τα διδάγματα θα έχουν τη δική τους χρησιμότητα».
Καταλήγοντας ο Νίκος Ανδρονίκου ευχήθηκε τα καλύτερα στην αποστολή της Εθνικής Ανδρών που σε λίγο θα αντιμετωπίσει τη Σλοβενία. «Εύχομαι καλή επιτυχία στην ομάδα μας και η παρουσία της μέσα από προηγούμενους αγώνες μας έχει δώσει το δικαίωμα της αισιοδοξίας», το καταληκτικό σχόλιο του προπονητή της Εθνικής Ελπίδων».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE/Πύρινη κόλαση στην Επ. Λεμεσού: Εκκενώνονται χωριά λόγω της φωτιάς - Κάηκαν σπίτια

LIVE/Πύρινη κόλαση στην Επ. Λεμεσού: Εκκενώνονται χωριά λόγω της φωτιάς - Κάηκαν σπίτια

Δραματικές είναι οι στιγμές από την πολύ δύσκολη η κατάσταση στην μεγάλη πυρκαγιά που ξεκίνησε από ττην κοινότητα Μαλιάς στην επαρχία Λεμεσού και πλέον έχει επεκταθεί μεταξύ των κοινοτήτων Ομόδους, Άρσους και Βάσας. Συγκεκριμένα ισχυρές δυνάμεις, περιλαμβανομένων οκτώ πτητικών μέσων επιχειρούν στην περιοχή Μαλιάς- Ομόδους- Βάσας στην οποία μαίνεται πυρκαγιά ενώ γίνονται διασώσεις και μετακινήσεις πολιτών, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ανδρέα Κεττή. Στο σημείο μεταβαίνει και ο Υπουργός Δικαιοσύνης, Μάριος Χαρτσιώτης. Η πυρκαγιά κατευθύνεται προς την Κοινότητα Βουνί. Πληροφορίες αναφέρουν ότι επηρεάζονται κατοικίες. Η Πυροσβεστική Υπηρεσία προχωρά με εκκενώσεις στην Κοινότητα Βουνί και η Πολιτική Άμυνα με εκκενώσεις στην Κοινότητα Ποταμιού. Έπιπρόσθετες δυνάμεις στην πυρκαγιά από Λάρνακα, Πάφο και ΕΜΑΚ Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE