ΞΕΚΑΘΑΡΗ απάντηση της Νέας Σαλαμίνας για τα όσα ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ενόψει Ομόνοιας!

ΞΕΚΑΘΑΡΗ απάντηση της Νέας Σαλαμίνας για τα όσα ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ενόψει Ομόνοιας!

Η Νέα Σαλαμίνα απάντησε με ανακοίνωσή της για τα όσα ακούγονται ενόψει του παιχνιδιού με την Ομόνοια.

Eδώ η νεότερη ανακοίνωση των οργανωμένων της Νέας Σαλαμίνας νωρίτερα το απόγευμα σήμερα (16/10): Νέα ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ Red Rebels για το Ν. Σαλαμίνα- Ομόνοια – Τι τονίζουν

Αναλυτικά η ανακοίνωση των ερυθρολεύκων:

»Το Διοικητικό Συμβούλιο και ολόκληρο το ποδοσφαιρικό οικοδόμημα της ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ, δηλώνουν πως είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι στις υποχρεώσεις της ομάδας στο Παγκύπριο Πρωτάθλημα και δεν επιθυμούν να εμπλακούν με οποιουδήποτε είδους κακεντρεχή σχόλια και συκοφαντίες που αφήνονται να υπάρχουν στην ατμόσφαιρα υπό τη μορφή κουτσομπολιού.

Καλούμε τον κόσμο της ομάδας μας να συσπειρωθεί ακόμα μια φορά στο πλάι των ποδοσφαιριστών, δίνοντας την απαραίτητη ώθηση για να εκπληρώσει η ομάδα τους στόχους της στον φετινό δύσκολο μαραθώνιο, ξεκινώντας από τον επερχόμενο αγώνα πρωταθλήματος την Κυριακή στις 17:00.

Ολόκληρο το οικοδόμημα της ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ θα δώσει σε ακόμα ένα αγώνα τον καλύτερο του εαυτό καταθέτοντας την ψυχή του και διεκδικώντας την νίκη και τους 3 βαθμούς!

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ
ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ».

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Δίνει λύση στο συντονισμό για πυρκαγιές ο ΠτΔ - Μετονομάζεται το ΥΠΕΣ - Ποιες νέες εξουσίες αναλαμβάνει

Δίνει λύση στο συντονισμό για πυρκαγιές ο ΠτΔ - Μετονομάζεται το ΥΠΕΣ - Ποιες νέες εξουσίες αναλαμβάνει

Την απόφαση όπως οι αρμόδιες Υπηρεσίες με ευθύνη τη διαχείριση κρίσεων υπαχθούν στη δικαιοδοσία του Υπουργείου Εσωτερικών, το οποίο θα μετονομαστεί σε Υπουργείο Εσωτερικών και Πολιτικής Προστασίας, ανακοίνωσε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE