Μαφιόζικες δολοφονίες της Λεμεσού – Tα τελευταία λόγια του Φορή

Μαφιόζικες δολοφονίες της Λεμεσού – Tα τελευταία λόγια του Φορή

Ήταν λίγο μετά τα μεσάνυχτα της 15ης Οκτωβρίου 1995 όταν τρεις σφαίρες στην Πλατεία Ηρώων στη Λεμεσό, άνοιξαν τον ασκό του Αιόλου για ένα αιματηρό χρονικό.

Τη στιγμή που ο Ονησίφορος Χαραλάμπους Φορής έπεφτε νεκρός, ξεκίνησε ένας νέος κύκλος αίματος που στόχο είχε το ξεκλήρισμα της φατριάς των Αεροπόρων.

Οι μαφιόζικες δολοφονίες της Λεμεσού της δεκαετίας του ’90 έκλειναν έναν κύκλο αιματηρής βεντέτας που ξεκίνησε το 1950.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στον Κυπριακό Χρονογράφο

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανατροπές στην υπόθεση Σάντυ: «Πλαστά τα μηνύματα» - Άφαντο το κρίσιμο κινητό - Βίντεο

Ανατροπές στην υπόθεση Σάντυ: «Πλαστά τα μηνύματα» - Άφαντο το κρίσιμο κινητό - Βίντεο

Ο γρίφος γύρω από την υπόθεση Σάντυ περιπλέκεται, με συνεχείς ανατροπές και τους ανακριτές να αναζητούν το κρίσιμο κινητό της γυναίκας-κλειδί. Αν και η ίδια υποστήριξε πως κατασκεύασε τα επίμαχα μηνύματα μέσω διαδικτυακής εφαρμογής, τα ευρήματα της Europol δείχνουν ότι αυτά παραποιήθηκαν πρόσφατα και όχι το 2020, όπως αρχικά ισχυριζόταν.

BEST OF TOTHEMAONLINE