ΠΑΦΟΣ: 6 χρόνια φυλάκιση σε εργολάβο- «Έπιασε» κορόιδο εκπαιδευτικό

ΠΑΦΟΣ: 6 χρόνια φυλάκιση σε εργολάβο- «Έπιασε» κορόιδο εκπαιδευτικό

Το Κακουργιοδικείο Πάφου, επέβαλε 6 χρόνια φυλάκιση στον 56χρονο εργολάβο, που απέσπασε μισό εκατομμύριο ευρώ με ψευδείς παραστάσεις, από εκπαιδευτικό.

Στην υπόθεση εμπλέκονται ακόμη δύο πρόσωπα.

Σύμφωνα με την καταγγελία της εκπαιδευτικού, ο κατηγορούμενος και τα άλλα δύο πρόσωπα της απέσπασαν 571.145 ευρώ για να την βοηθήσουν να εγκριθεί η κατοικία της ως διατηρητέα και να αποσπάσει αποζημίωση για ανακαίνιση της.

Στην ακροαματική διαδικασία, αναφέρθηκε ότι δεν υποβλήθηκε ποτέ τέτοια αίτηση, ωστόσο η παραπονούμενη ανέθεσε στον κατηγορούμενο και την υλοποίηση εργασιών στην κατοικία της για ανακαίνιση.

Στην απόφαση του δικαστηρίου, λήφθηκε υπόψη το λευκό ποινικό μητρώο του 56χρονου εργολάβου και την παραδοχή του στα αδικήματα, ενώ έκφρασε και την ειλικρινή μεταμέλειά του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ελπίδα για εξεύρεση κοινού εδάφους από πλευρές, εκφράζει η Πρέσβης Γαλλίας ενόψει επίσκεψης Ντι Κάρλο

Ελπίδα για εξεύρεση κοινού εδάφους από πλευρές, εκφράζει η Πρέσβης Γαλλίας ενόψει επίσκεψης Ντι Κάρλο

Ελπίδα ότι οι δύο πλευρές θα βρουν κοινό έδαφος και θα προχωρήσουν μπροστά, εξέφρασε η Πρέσβης της Γαλλίας στην Κύπρο, Κλέλια Σεβριέ Κολάτσκο, κληθείσα να σχολιάσει την επίσκεψη της Αναπληρώτριας ΓΓ του ΟΗΕ για Πολιτικές και Ειρηνευτικές Υποθέσεις, Ρόζμαρι ΝτιΚάρλο στην Κύπρο τη Δευτέρα.