Πούτιν: Η Ουάσιγκτον φέρει μια "κάποια ευθύνη" στην εξαφάνιση του Σαουδάραβα δημοσιογράφου

Πούτιν: Η Ουάσιγκτον φέρει μια "κάποια ευθύνη" στην εξαφάνιση του Σαουδάραβα δημοσιογράφου

Ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν δήλωσε την Πέμπτη 18/10 ότι οι ΗΠΑ φέρουν μια «κάποια ευθύνη» στην εξαφάνιση του Σαουδάραβα δημοσιογράφου Τζαμάλ Κασόγκι, εκτιμώντας, παράλληλα, ότι δεν υπάρχουν επαρκείς αποδείξεις για την εμπλοκή της Σαουδικής Αραβίας.

«Εξ όσων γνωρίζω, ο αγνοούμενος δημοσιογράφος διέμενε στις ΗΠΑ. Υπό αυτήν την έννοια, σίγουρα, οι ΗΠΑ φέρουν μια κάποια ευθύνη για ό,τι του συνέβη» υποστήριξε ο πρόεδρος της Ρωσίας, σε ομιλία που εκφώνησε σε ένα φόρουμ στο Σότσι.

Για τον πρόεδρο της Ρωσίας, η Μόσχα «δεν μπορεί να αρχίσει να επιδεινώνει τις σχέσεις της» με τη Σαουδική Αραβία την ώρα που «δεν γνωρίζουμε τί πραγματικά συνέβη».

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κύκλωμα βαρυποινίτη: Τα ναρκωτικά, η προστασία και η προέλευση του πίνακα - Το... χαρτί της υπεράσπισης και η ανανέωση κράτησης

Κύκλωμα βαρυποινίτη: Τα ναρκωτικά, η προστασία και η προέλευση του πίνακα - Το... χαρτί της υπεράσπισης και η ανανέωση κράτησης

Παράταση έξι ημερών στην κράτηση τριών υπόπτων για διερευνώμενη υπόθεση δράσης κυκλώματος εμπορίας και διακίνησης ναρκωτικών αποφάσισε το Σάββατο το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας, ύστερα από την ολοκλήρωση πολύωρης διαδικασίας που είχε ξεκινήσει από νωρίς το πρωί της ίδιας ημέρας.

BEST OF TOTHEMAONLINE