Μακρόν: Επαφίεται στην Τερέζα Μέι να παρουσιάσει νέες προτάσεις

Μακρόν: Επαφίεται στην Τερέζα Μέι να παρουσιάσει νέες προτάσεις

Ο πρόεδρος της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν δήλωσε σήμερα ότι επαφίεται πλέον στην πρωθυπουργό της Βρετανίας Τερέζα Μέι να παρουσιάσει νέες προτάσεις για το Brexit τις οποίες θα μπορεί να υπερασπιστεί σε πολιτικό επίπεδο στη χώρα της.

Η διαπραγμάτευση μιας συμφωνίας για το Brexit έχει εξελιχθεί σε εσωτερικό πολιτικό θέμα για τη Βρετανία και έχει παύσει πλέον να αποτελεί τεχνικό ζήτημα, είπε ο Μακρόν σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στις Βρυξέλλες.

"Πλεόν, είναι πασιφανές ότι επαφίεται στη Βρετανίδα πρωθυπουργό και το επιτελείο της να παρουσιάσουν μια λύση βασισμένη στον αναγκαίο πολιτικό συμβιβασμό από την πλευρά του Ηνωμένου Βασιλείου", σημείωσε ο Μακρόν.

Από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από τη συνάντηση των διαπραγματευτών στο τετ α τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν: Τα επόμενα βήματα στο Κυπριακό

Από τη συνάντηση των διαπραγματευτών στο τετ α τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν: Τα επόμενα βήματα στο Κυπριακό

Σε μια κρίσιμη εβδομάδα για την πορεία του Κυπριακού εισέρχεται η διαδικασία, με την σημερινή συνάντηση των διαπραγματευτών των δύο πλευρών να αποτελεί το πρώτο βήμα της προετοιμασίας για το τετ α τετ του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν, στις 26 Αυγούστου.

BEST OF TOTHEMAONLINE