Μακρόν: Επαφίεται στην Τερέζα Μέι να παρουσιάσει νέες προτάσεις

Μακρόν: Επαφίεται στην Τερέζα Μέι να παρουσιάσει νέες προτάσεις

Ο πρόεδρος της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν δήλωσε σήμερα ότι επαφίεται πλέον στην πρωθυπουργό της Βρετανίας Τερέζα Μέι να παρουσιάσει νέες προτάσεις για το Brexit τις οποίες θα μπορεί να υπερασπιστεί σε πολιτικό επίπεδο στη χώρα της.

Η διαπραγμάτευση μιας συμφωνίας για το Brexit έχει εξελιχθεί σε εσωτερικό πολιτικό θέμα για τη Βρετανία και έχει παύσει πλέον να αποτελεί τεχνικό ζήτημα, είπε ο Μακρόν σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στις Βρυξέλλες.

"Πλεόν, είναι πασιφανές ότι επαφίεται στη Βρετανίδα πρωθυπουργό και το επιτελείο της να παρουσιάσουν μια λύση βασισμένη στον αναγκαίο πολιτικό συμβιβασμό από την πλευρά του Ηνωμένου Βασιλείου", σημείωσε ο Μακρόν.

Από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ένσταση Βαρωσιώτου: Η σύνθεση του δικαστηρίου και η θέση του δικηγόρου της - Όσα ακούστηκαν στο Δικαστήριο

Ένσταση Βαρωσιώτου: Η σύνθεση του δικαστηρίου και η θέση του δικηγόρου της - Όσα ακούστηκαν στο Δικαστήριο

Εντός Σεπτεμβρίου θα συνεχιστεί η εκδίκαση της υπόθεσης της ένστασης της Ντόριας Βαρωσιώτου για τον τερματισμό των υπηρεσιών της ως δικαστού του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, που ξεκίνησε σήμερα στο Ανώτατο Συνταγματικό Δικαστήριο, το οποίο συνέρχεται ως Ανώτατο Συνταγματικό Δικαστικό Συμβούλιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE