«Κλείδωσε» η συνάντηση Αναστασιάδη – Ακιντζί

«Κλείδωσε» η συνάντηση Αναστασιάδη – Ακιντζί

Πρόεδρος Αναστασιάδης και Ακιντζί συναντώνται στις 26 Οκτωβρίου, ανακοίνωσαν τα ΗΕ.

Την Παρασκευή, 26 Οκτωβρίου και ώρα 10 το πρωί πραγματοποιείται η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Αναστασιάδη και του Τουρκοκύπριου ηγέτη, Μουσταφά Ακιντζί, ανακοίνωσαν πριν από λίγο τα Ηνωμένα Έθνη.

Γραπτή ανακοίνωση του εκπροσώπου Τύπου της ΟΥΝΦΙΚΥΠ, Αλίμ Σιντίκ αναφέρει ότι «η Ειδική Αντιπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ στην Κύπρο Ελίζαμπεθ Σπέχαρ θα φιλοξενήσει συνάντηση του Ελληνοκύπριου ηγέτη κ. Νίκου Αναστασιάδη και του Τουρκοκύπριου ηγέτη, κ. Μουσταφά Ακιντζί στην προστατευόμενη από τα Ηνωμένα Έθνη περιοχή στις 26 Οκτωβρίου στις 10.00».

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Αισιοδοξία για νέα πρωτοβουλία που θα φέρει αποτελέσματα στο Κυπριακό

ΠτΔ: Αισιοδοξία για νέα πρωτοβουλία που θα φέρει αποτελέσματα στο Κυπριακό

Την αισιοδοξία του για μετουσίωση της πολιτικής βούλησης της ελληνοκυπριακής πλευράς σε μια συγκεκριμένη πρωτοβουλία που θα φέρει αποτελέσματα στην προσπάθεια επανέναρξης των συνομιλιών για το Κυπριακό εξέφρασε την Κυριακή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δηλώσεις του μετά τη συμμετοχή του στον φιλανθρωπικό αγώνα δρόμου «Run for Autism», στην Αγία Νάπα.

BEST OF TOTHEMAONLINE