ΔΗ.ΠΑ: Πρεμιέρα για το νέο κόμμα του Καρογιάν -Τι καθορίζει την κάθοδο στις Ευρωεκλογές

ΔΗ.ΠΑ: Πρεμιέρα για το νέο κόμμα του Καρογιάν -Τι καθορίζει την κάθοδο στις Ευρωεκλογές

Το ιδρυτικό συνέδριο θα καθορίσει την πορεία του κόμματος στις ευρωεκλογές.

Επιμέλεια: Έκτορας Γεωργίου

Η πολιτικο-ιδεολογική διακήρυξη του νέου φορέα, οι κατευθύνσεις της πολιτικής του πρότασης, οι κανόνες λειτουργίας του, καθώς, επίσης και η προετοιμασία του 1ου Τακτικού και Εκλογικού Συνεδρίου, είναι τα θέματα που θα απασχολήσουν στο πρώτο συνέδριο της Δημοκρατικής Παράταξης την Κυριακή (19/10).

Σύμφωνα με ανακοίνωση του κόμματος ο προ-συνεδριακός διάλογος, ο οποίος έγινε κατά τη διάρκεια των τελευταίων έξι μηνών «επικεντρώθηκε στις ευθύνες, το ρόλο, την αποστολή και τα καθήκοντα της Δημοκρατικής Παράταξης.

Στο συνέδριο «θα διατυπωθεί η πολιτικο-ιδεολογική διακήρυξη του νέου φορέα, οι κατευθύνσεις της πολιτικής του πρότασης, ενώ τέλος θα γίνει και η παρουσίαση του εμβλήματος.

Τρέχουν να προλάβουν τις Ευρωεκλογές

Καθοριστική θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η βδομάδα που διανύουμε, αφού τα στελέχη του κόμματους «τρέχουν» έτσι ώστε στο συνέδριο της Κυριακής (19/10) να συγκεντρώσουν όσο περισσότερο κόσμο μπορούν, αφού δυναμική παρουσία θα δώσει θετικά μηνύματα για την κάθοδο του κόμματος στις Ευρωεκλογές του Μαΐου.

Είναι λογικό πως η κάθοδος του κόμματος στις Ευρωεκλογές ή όχι, θα εξαρτηθεί και από την ανταπόκριση του κόσμου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

Για εμάς μοναδικός στόχος και επιδίωξη είναι η επανένωση επανένωση μέσω μιας λύσης που θα μετεξελίξει την Κυπριακή Δημοκρατία σε ένα σύγχρονο κράτος, κυρίαρχο σε όλη του την επικράτεια, χωρίς κατοχικό στρατό και χωρίς εγγυητές με επεμβατικά δικαιώματα, στο οποίο όλοι οι νόμιμοι πολίτες του θα έχουν τα ίδια ακριβώς δικαιώματα όπως οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι πολίτες, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε τηλεοπτικό του μήνυμα για την επέτειο της Ανακήρυξης της Ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας.