ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΚΥΠΡΟΣ: Οι Αστυνομικοί ζητούν μείωση των ωρών εργασίας

ΚΥΠΡΟΣ: Οι Αστυνομικοί ζητούν μείωση των ωρών εργασίας

Στο τραπέζι μετά από χρόνια επανέρχεται το θέμα ωρών εργασίας των Αστυνομικών στην Κύπρο.

Επιστολή στο γενικό διευθυντή του υπουργείου Δικαιοσύνης έστειλε ο Σύνδεσμος Αστυνομίας Κύπρου εγείροντας το θέμα του ωραρίου τους.

Όπως δήλωσε στην εφημερίδα «Φιλελεύθερος» ο πρόεδρος του ΣΑΚ Κυριάκος Χαραλάμπους, οι αστυνομικοί δουλεύουν 40 ώρες την βδομάδα ενώ η υπόλοιπη Δημόσια Υπηρεσία εργάζεται 37,5 ώρες.

Επίσης τόνισε ότι οι αστυνομικοί, σύμφωνα με μελέτες, έχουν 13ο μισθό κάθε οκτώ χρόνια, αφού ο 13ος που λαμβάνουν καλύπτεται λόγω των επιπλέον ωρών που εργάζονται.

Τέλος καταλήγει το δημοσίευμα, η μείωση του ωραρίου των αστυνομικών θα αφορά όλους τους αστυνομικούς, τόσο τους κανονικούς όσο και τους τακτικούς ειδικούς αστυνομικούς.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το ThemaOnline στην παρούσα στήλη κάνει ανασκόπηση του κυπριακού Τύπου και μόνο, αποδίδοντας δημοσιεύματα εντύπων, τα οποία και επικαλείται.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

Η Κυβέρνηση επενδύει στην ΕΕ για οριστική διευθέτηση του Κυπριακού, ενόψει και του τραγικού ορόσημου των 50 χρόνων της τουρκικής κατοχής επί του εδάφους της Κυπριακής Δημοκρατίας, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στα εγκαίνια της περιηγητικής έκθεσης φωτογραφίας του Γραφείου Τύπου και Πληροφοριών με θέμα «20 χρόνια Κύπρος – ΕΕ».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top