Στην Αστυνομία η Ζέτα Αιμιλιανού – Καπηλεύονται το όνομά της – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Στην Αστυνομία η Ζέτα Αιμιλιανού – Καπηλεύονται το όνομά της – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Την πόρτα του Γραφείου Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, πέρασε η υπουργός Εργασίας, Ζέτα Αιμιλιανίδου.

Συγκεκριμένα, άγνωστος ή άγνωστοι δημιούργησαν ψεύτικο λογαριασμό στο Twitter, όπου χρησιμοποιώντας το όνομα και τις φωτογραφίες της, προσποιούνται πως είναι αυτή.

Το θέμα φέρνει στην επιφάνεια η ίδια η υπουργός με ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter, όπου η κυρία Αιμιλιανίδου αναφέρει πως το ζήτημα ήδη έχει καταγγελθεί στην Αστυνομία.

Παράλληλα γίνονται και ενέργειες μέσω της πλατφόρμας για να κλείσει ο ψεύτικος λογαριασμός.

Δείτε τη φωτογραφία:

 

Μ.Μ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ξεκάθαρο μήνυμα Φίτο για το Κυπριακό - «Πολύ σημαντικό να συμβάλουμε θετικά»

Ξεκάθαρο μήνυμα Φίτο για το Κυπριακό - «Πολύ σημαντικό να συμβάλουμε θετικά»

Η ΕΕ  στέλνει ένα πολύ ξεκάθαρο μήνυμα, ότι επιθυμεί να συμμετέχει με σημαντικό ρόλο στη διαδικασία των ΗΕ για το Κυπριακό, είπε σήμερα ο Ειδικός Απεσταλμένος της ΕΕ για το Κυπριακό κ. Ραφαέλε Φίτο, ο οποίος έγινε το πρωί δεκτός από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE