ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΚΥΠΡΟΣ: Άρον-άρον αποσύρεται η πρόταση του ΔΗΣΥ για λιμουζίνες με αυξημένη ιπποδύναμη

ΚΥΠΡΟΣ: Άρον-άρον αποσύρεται η πρόταση του ΔΗΣΥ για λιμουζίνες με αυξημένη ιπποδύναμη

Αντιδράσεις προκάλεσε η πρόταση νόμου που κατέθεσε στην Ολομέλεια της Βουλής ο αντιπρόεδρος του ΔΗΣΥ Γιώργος Γεωργίου για αύξηση του κυβισμού των κρατικών λιμουζίνων εξηγώντας πως έχουν χαμηλότερη κατανάλωση καυσίμων και χαμηλότερες εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα.

Όπως είπε ο κ. Γεωργίου, «η εν λόγω τροποποίηση κρίνεται αναγκαία καθότι με την ισχύουσα νομοθεσία κρίνεται, ότι δεν εξυπηρετείται ο αρχικός σκοπός για τον οποίο είχαν θεσμοθετηθεί οι σχετικοί περιορισμοί που ήταν η εξοικονόμηση κρατικών πόρων και η προστασία του περιβάλλοντος, αφού λόγω της εξέλιξης της τεχνολογίας, οχήματα με υψηλότερο κυβισμό δύναται να έχουν χαμηλότερες εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα από άλλα οχήματα με χαμηλότερο κυβισμό».

Λίγες ώρες αργότερα ο πρόεδρος του κυβερνώντος κόμματος, μέσω του Twitter, αντιλαμβανόμενος και την λαική κατακραυγή, ανακοίνωσε δίδοντας και εξηγήσεις πως η πρόταση νόμου αποσύρεται.

Μάλιστα ο εκπρόσωπος τύπου του ΔΗΣΥ Δημήτρης Δημητρίου απέδωσε την πρόταση νόμου προσωπικά στον κύριο Γεωργίου

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

Η Κυβέρνηση επενδύει στην ΕΕ για οριστική διευθέτηση του Κυπριακού, ενόψει και του τραγικού ορόσημου των 50 χρόνων της τουρκικής κατοχής επί του εδάφους της Κυπριακής Δημοκρατίας, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στα εγκαίνια της περιηγητικής έκθεσης φωτογραφίας του Γραφείου Τύπου και Πληροφοριών με θέμα «20 χρόνια Κύπρος – ΕΕ».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top