ΕΚΤΑΚΤΟ: Θεομηνία στους Αγίους Τριμιθιάς: Ανεμοστρόβιλος σάρωσε στο πέρασμα του - Πετούσαν κεραμίδια - ΦΩΤΟ&VIDEO

ΕΚΤΑΚΤΟ: Θεομηνία στους Αγίους Τριμιθιάς: Ανεμοστρόβιλος σάρωσε στο πέρασμα του - Πετούσαν κεραμίδια - ΦΩΤΟ&VIDEO

Το απόλυτο χάος επικρατεί την τελευταία ώρα στο χωριό των Αγίων Τριμιθιάς της Επαρχία Λευκωσίας.

Η ξαφνική αλλαγή του καιρού λίγο μετά τις 14:00 της Κυριακής (21/10) προκάλεσε δεκάδες προβλήματα στην ευρύτερη περιοχή της Επαρχίας Λευκωσίας.

Πιο συγκεκριμένα τους Αγίους Τριμιθιάς, έπληξε ανεμοστρόβιλος με αποτέλεσμα να ξηλωθούν στέγες σπιτιών. Τα κεραμίδια που στροβιλίζονταν με απίστευτη ταχύτητα καρφώνοντας σε τοίχους σπιτιών σπάζοντας παράθυρα.

Όπως πληροφορούμαστε στάσεις λεωφορείων έπεσαν, δέντρα ξεριζώθηκαν και γενικώς προκλήθηκαν μεγάλες ζημιές σε σπίτια

Μεγάλες ζημιές επίσης υπέστησαν αγροτικά υποστατικά, έπεσαν φράχτες ισοπεδώθηκαν παράγκες, με τους κατοίκους αυτή τη στιγμή να κάνουν το απολογισμό του καταστροφικού ανεμοστρόβιλου. Μάλιστα όπως μας ανέφεραν, νεκρά εντοπίστηκαν κατοικίδια (σκύλοι), ενώ από θαύμα δεν θρηνήσαμε ανθρώπινες ζωές.

Τέλος να αναφέρουμε ότι υπάρχει διακοπή ρεύματος στην ευρύτερη περιοχή.

https://www.youtube.com/watch?v=03aB9Gcsd3k

https://www.youtube.com/watch?v=uPObhrw6MF0

Τα βίντεο είναι από χρήστες του Facebook

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από τη συνάντηση των διαπραγματευτών στο τετ α τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν: Τα επόμενα βήματα στο Κυπριακό

Από τη συνάντηση των διαπραγματευτών στο τετ α τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν: Τα επόμενα βήματα στο Κυπριακό

Σε μια κρίσιμη εβδομάδα για την πορεία του Κυπριακού εισέρχεται η διαδικασία, με την σημερινή συνάντηση των διαπραγματευτών των δύο πλευρών να αποτελεί το πρώτο βήμα της προετοιμασίας για το τετ α τετ του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν, στις 26 Αυγούστου.

BEST OF TOTHEMAONLINE