Έσβησε στην άσφαλτο ο 28χρονος Αντρέας – Φορούσε κράνος αλλά δεν γλίτωσε το μοιραίο
Σε θανατηφόρα οδική σύγκρουση που συνέβη γύρω στις 10:20 χθες βράδυ (27/03), έχασε τη ζωή του ο Αντρέας Αντωνίου, 28 ετών από τη Λευκωσία.
Ο ανεμοστρόβιλος που χτύπησε την περιοχή της Επαρχίας Λευκωσίας προκάλεσε διακοπή ρεύματος σε πολλά υποστατικά της περιοχής.
Στο σημείο βρίσκονται συνεργεία της ΑΗΚ για την αποκατάσταση των βλαβών στο δίκτυο της.
ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: Θεομηνία στους Αγίους Τριμιθιάς: Ανεμοστρόβιλος σάρωσε στο πέρασμα του - Πετούσαν κεραμίδια - ΦΩΤΟ&VIDEO
Όπως αναφέρουν η αποκατάσταση του δικτύου προβλέπεται για τους Αγίους Τριμιθιάς στις 18:30 το απόγευμα της Κυριακής.
Για το Παλιομέτοχο η αποκατάσταση του δικτύου θα γίνει στις 20:00 της ίδιας ημέρας.
Μετρούν τις πληγές οι κάτοικοι
Μετρούν τις πληγές οι κάτοικοι και περιμένουν την συνδρομή του κράτους με την Πολιτική Άμυνα να είναι σε αναμονή για να μεταβεί στην περιοχή.
Στο σημείο συνδράμουν και οχήματα της Αστυνομίας που περιπολούν τις πληγείσες περιοχές.
Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε υπάρχουν οικίες οι οποίες υπέστησαν μεγάλες ζημιές.
Επίσης στην περιοχή πολλοί είναι οι συγγενείς και φίλοι που μεταβαίνουν για να δουν κατά πόσο στενά τους πρόσωπα είναι καλά στην υγεία τους.

.jpg)
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




