ΣΥΛΛΗΨΗ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟΥ: Τον αναζητούσαν για δύο χρόνια - Το αδίκημα που διέπραξε

ΣΥΛΛΗΨΗ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟΥ: Τον αναζητούσαν για δύο χρόνια - Το αδίκημα που διέπραξε

Καταζητούμενο άτομο από τη Ρωσία, συνελήφθη το μεσημέρι της Δευτέρας (22/10) στο αεροδρόμιο Λάρνακας, σχετικά με το αδίκημα απάτης σοβαρής μορφής.

Σύμφωνα με την Αστυνομία γύρω στις 13.30 χθες το μεσημέρι έφτασε στο αεροδρόμιο Λάρνακας με πτήση από τη Βηρυτό, Ρώσος υπήκοος, ηλικίας 48 ετών.

Κατά το διαβατηριακό έλεγχο, διαπιστώθηκε, ότι τα στοιχεία του βρίσκονταν στον κατάλογο απαγορευμένων προσώπων, αφού εναντίον του είχε εκδοθεί στις 8/12/2017, διεθνές ένταλμα σύλληψης από τις Ρωσικές αρχές σε σχέση με το αδίκημα της απάτης σοβαρής μορφής.

Συγκεκριμένα ο 48χρονος θεωρείται ύποπτος ότι μεταξύ 18/4/16 - 24/5/16 μαζί με δύο άλλα πρόσωπα, ξεγέλασαν άτομο στη Ρωσία και του απέσπασαν το χρηματικό ποσό των 300 χιλιάδων δολαρίων.

Ο 48χρονος συνελήφθη δυνάμει προσωρινού εντάλματος σύλληψης, τέθηκε υπό κράτηση και αργότερα σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας, για έναρξη της διαδικασίας έκδοσής του.

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Λάρνακας.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

Για εμάς μοναδικός στόχος και επιδίωξη είναι η επανένωση επανένωση μέσω μιας λύσης που θα μετεξελίξει την Κυπριακή Δημοκρατία σε ένα σύγχρονο κράτος, κυρίαρχο σε όλη του την επικράτεια, χωρίς κατοχικό στρατό και χωρίς εγγυητές με επεμβατικά δικαιώματα, στο οποίο όλοι οι νόμιμοι πολίτες του θα έχουν τα ίδια ακριβώς δικαιώματα όπως οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι πολίτες, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε τηλεοπτικό του μήνυμα για την επέτειο της Ανακήρυξης της Ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας.