Αποφάσεις Αθλητικού Δικαστή: ΑΠΛΗΡΩΤΟ πρόστιμο η Ανόρθωση και κίνδυνος αφαίρεσης βαθμών

Αποφάσεις Αθλητικού Δικαστή: ΑΠΛΗΡΩΤΟ πρόστιμο η Ανόρθωση και κίνδυνος αφαίρεσης βαθμών

Μια από τις αποφάσεις του Αθλητικού Δικαστή που ξεχωρίζει είναι το απλήρωτο πρόστιμο της Ανόρθωσης.

Η Κυρία δεν πλήρωσε το πρόστιμο 2000 ευρώ που της είχε επιβληθεί για τον αγώνα με την Πάφο εντός 30 ημερών και αν δεν πληρωθεί εντός των επόμενων 15 ημερών κινδυνεύει με αφαίρεση βαθμών.

Αναλυτικά:

*Καταγγελία   κατά  της  ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ Αμμοχώστου  γιατί  παρέλειψε να πληρώσει  χρηματική  ποινή €2000= που  επιβλήθηκε στο σωματείο της στις 12.09.2018 από την Δικαστική Επιτροπή στον αγώνα Πρωταθλήματος CYTA  A’  Φάση  περιόδου  2018-2019 ΠΑΦΟΣ F C – ΑΝΟΡΘΩΣΗ Αμμοχώστου/01.09.2018 (2η Αγωνιστική) αν και παρήλθαν 30 μέρες κατά παράβαση του άρθρου 17 των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ.
Απόφαση: Ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών, εκτός αν το πρόστιμο πληρωθεί εντός 15 ημερών. Πρόστιμο. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ενημερώθηκε για δείπνο με Ερντογάν με Κόστα-Φον ντερ Λάιεν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Ενημερώθηκε για δείπνο με Ερντογάν με Κόστα-Φον ντερ Λάιεν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είχε σήμερα το πρωί τηλεφωνική επικοινωνία τόσο με την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής όσο και με τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, με αντικείμενο της συζήτησης το χθεσινοβραδινό δείπνο που είχαν με τον Τούρκο Πρόεδρο και τον Τούρκο Υπουργό Εξωτερικών, είπε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.