Τραμπ για ύποπτα πακέτα: «Πρέπει να είμαστε ενωμένοι»

Τραμπ για ύποπτα πακέτα: «Πρέπει να είμαστε ενωμένοι»

Μήνυμα ενότητας έστειλε από τον Λευκό Οίκο ο Ντόναλντ Τραμπ, μετά από την αποστολή τρομο-πακέτων σε πολιτικούς και δημόσια πρόσωπα στις ΗΠΑ.

Σε δηλώσεις του, ο κ. Τραμπ ζήτησε από τις αρμόδιες υπηρεσίες να διερευνήσουν σε βάθος τα περιστατικά.

«Θέλω να σας πω ότι σε τέτοιες στιγμές πρέπει να ενωνόμαστε, να γινόμαστε μια γροθιά και να στέλνουμε ένα ξεκάθαρο, σαφές και κατανοητό μήνυμα ότι οι ενέργειες ή απειλές πολιτικής βίας οποιουδήποτε είδους δεν έχουν καμία θέση στις ΗΠΑ» τόνισε ο Αμερικανός πρόεδρος.

Συμπλήρωσε δε, ότι η διερεύνηση της υπόθεσης απασχολεί την κυβέρνησή του και πως θα φέρει στη Δικαιοσύνη τους υπεύθυνους για αυτές τις «απεχθείς ενέργειες».

«Η ασφάλεια του αμερικανικού λαού είναι η απόλυτη προτεραιότητά μου» συμπλήρωσε επίσης ο κ. Τραμπ.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Μονόδρομος η αφαίρεση Σύκα από το ψηφοδέλτιο – Τα επόμενα βήματα

ΔΗΣΥ: Μονόδρομος η αφαίρεση Σύκα από το ψηφοδέλτιο – Τα επόμενα βήματα

Η ομόφωνη απόφαση της Ολομέλειας του Ανωτάτου Δικαστηρίου για άρση της βουλευτικής ασυλίας του βουλευτή του Δημοκρατικού Συναγερμού Νίκου Σύκα, για σκοπούς αστυνομικής ανάκρισης, σε σχέση με τις καταγγελίες της συντρόφου του για ξυλοδαρμό, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στην Αθήνα, φαίνεται να κλείνει οριστικά ένα κρίσιμο κεφάλαιο για την ηγεσία του κόμματος, καθιστώντας πλέον μονόδρομο την αφαίρεσή του βουλευτή, από το ψηφοδέλτιο των επερχόμενων βουλευτικών εκλογών.

BEST OF TOTHEMAONLINE