ΛΕΜΕΣΟΣ: Επιχείρηση της ΥΚΑΝ με πυροβολισμούς και 'μπάζα' 4 κιλών -Στα ίχνη άλλων δυο

ΛΕΜΕΣΟΣ: Επιχείρηση της ΥΚΑΝ με πυροβολισμούς και 'μπάζα' 4 κιλών -Στα ίχνη άλλων δυο

Ο κακός χαμός έγινε το βράδυ της Τετάρτης (24/10) μετά από καταδίωξη στην επαρχία Λεμεσού.

Σύμφωνα πληροφορίες, μετά από μεγάλη επιχείρηση της ΥΚΑΝ στην Λεμεσό και συγκεκριμένα στην Ερήμη εντοπίστηκε ύποπτο όχημα το οποίο καταδιώχτηκε από μέλη της Αστυνομίας με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με περιπολικό. Αρχικά κατάφερε να διαφύγει.

Στη συνέχεια συγκρούστηκε εκ νέου με ιδιωτικής χρήσης όχημα. Μετά και από το νέο τροχαίο, ακινητοποιήθηκε. Η Αστυνομία συνέλαβε ένα πρόσωπο ηλικίας 23 ετών στην κατοχή του οποίου εντοπιστήκαν 4 κιλά κάνναβης ενώ αναζητούνται ακόμα δυο πρόσωπα.

Να σημειώσουμε ότι προηγήθηκε καταδίωξη με ρίψη πυροβολισμών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανατροπές στην υπόθεση Σάντυ: «Πλαστά τα μηνύματα» - Άφαντο το κρίσιμο κινητό - Βίντεο

Ανατροπές στην υπόθεση Σάντυ: «Πλαστά τα μηνύματα» - Άφαντο το κρίσιμο κινητό - Βίντεο

Ο γρίφος γύρω από την υπόθεση Σάντυ περιπλέκεται, με συνεχείς ανατροπές και τους ανακριτές να αναζητούν το κρίσιμο κινητό της γυναίκας-κλειδί. Αν και η ίδια υποστήριξε πως κατασκεύασε τα επίμαχα μηνύματα μέσω διαδικτυακής εφαρμογής, τα ευρήματα της Europol δείχνουν ότι αυτά παραποιήθηκαν πρόσφατα και όχι το 2020, όπως αρχικά ισχυριζόταν.

BEST OF TOTHEMAONLINE