ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: Λήστεψαν κοσμηματοπωλείο και έσπασαν στο ξύλο ηλικιωμένο - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: Λήστεψαν κοσμηματοπωλείο και έσπασαν στο ξύλο ηλικιωμένο - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

 

Διάρρηξη με λεία κοσμήματα αξίας γύρω στις 60 χιλιάδες ευρώ, σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής (26/10) στην Αγία Νάπα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 04.50 τα ξημερώματα, δύο άτομα, φορώντας κουκούλα, σήκωσαν το ρολό του κοσμηματοπωλείου που βρίσκεται στην πλατεία της Αγίας Νάπας και μπήκαν μέσα αφού παραβίασαν την πόρτα.

Οι δράστες, σύμφωνα πάντα με την Αστυνομία, φαίνεται πως έδρασαν στοχευμένα, αφού αφαίρεσαν τα πιο ακριβά κομμάτια του καταστήματος, δηλαδή διαμάντια και χρυσά κοσμήματα, η προκαταρκτική αξία των οποίων υπολογίζεται, σύμφωνα με την ιδιοκτήτρια, γύρω των 60 χιλιάδων ευρώ.

Οι δράστες έγιναν αντιληπτοί εξερχόμενοι του καταστήματος από τον 77χρονο πατέρα της ιδιοκτήτριας, ο οποίος διαμένει πίσω από το κοσμηματοπωλείο.

Μόλις οι δράστες αντιλήφθηκαν τον ηλικιωμένο του επιτέθηκαν και αφού τον ξυλοκόπησαν, τράπηκαν σε φυγή, αφήνοντας τον αιμόφυρτο.

Ο 77χρονος διακομίσθηκε σε ιδιωτική κλινική στην Αγία Νάπα όπου νοσηλεύεται, φέροντας ελαφρά τραύματα.

Στη σκηνή έσπευσαν μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Αγίας Νάπας και του ΤΑΕ Αμμοχώστου, οι οποίοι άρχισαν έρευνες για συλλογή στοιχείων. Το κοσμηματοπωλείο δεν διαθέτει ασφαλιστική κάλυψη ούτε κλειστό σύστημα παρακολούθησης.

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Αμμοχώστου σε συνεργασία με τον Αστυνομικό Σταθμό Αγίας Νάπας.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΟΗΕ: Ανυπομονούμε να συνεργαστούμε με τον Γιοχάνες Χαν

ΟΗΕ: Ανυπομονούμε να συνεργαστούμε με τον Γιοχάνες Χαν

Τα Ηνωμένα Έθνη ανέφεραν ότι ανυπομονούν να συνεργαστούν με τον Ειδικό Απεσταλμένο της ΕΕ για το Κυπριακό, Γιοχάνες Χαν, απαντώντας σε σχετική ερώτηση του Κυπριακού Πρακτορείου Ειδήσεων.