ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΛΕΜΕΣΟΥ: Έπεσε από ύψος τριών μέτρων ο 47χρονος - Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Λευκωσίας

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΛΕΜΕΣΟΥ: Έπεσε από ύψος τριών μέτρων ο 47χρονος - Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Λευκωσίας

Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας 47χρονος, που τραυματίστηκε την Παρασκευή (26/10) σε εργατικό ατύχημα στη Λεμεσό.

Το ατύχημα συνέβη γύρω στις 12.15μ.μ. της Παρασκευής (26/10), όταν ο 47χρονος, ενώ ασχολείτο με την τοποθέτηση μεταλλικών κατασκευών στην οροφή κτιρίου, στη Λεμεσό, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, έπεσε στο κενό, από ύψος περίπου τριών μέτρων.

Από την πτώση του, ο 47χρονος τραυματίστηκε στο κεφάλι.

Μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε ότι φέρει αιμάτωμα στο κεφάλι, αιμάτωμα πνευμοθώρακα και κατάγματα πλευρών.

Ακολούθως διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου κρατήθηκε για νοσηλεία.

Η κατάσταση της υγείας του, θεωρείται σοβαρή.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Γερμασόγειας, σε συνεργασία με το Τμήμα Επιθεώρησης Εργασίας διερευνά την υπόθεση.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Κυπριακό: Σε θολά νερά η άτυπη διευρυμένη διάσκεψη - Ομοσπονδία γιόκ διαμηνύει ο Τατάρ

Κυπριακό: Σε θολά νερά η άτυπη διευρυμένη διάσκεψη - Ομοσπονδία γιόκ διαμηνύει ο Τατάρ

Μπορεί η Λευκωσία να εκφράζει σε όλους τους τόνους τη βούλησή της για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων στο κυπριακό, ωστόσο ο παράγοντας Τουρκία δεν αφήνει κανένα περιθώριο αισιοδοξίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE