ΦΟΝΙΚΟ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ: Ίσως ανατρέψει τα δεδομένα ο Τζιωνής – «Ζωντανεύει» ξανά το έγκλημα

ΦΟΝΙΚΟ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ: Ίσως ανατρέψει τα δεδομένα ο Τζιωνής – «Ζωντανεύει» ξανά το έγκλημα

Την Δευτέρα (29/10) «ζωντανεύει» ξανά στην αίθουσα του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Λευκωσίας, το διπλό φονικό του περασμένου Απριλίου.

Την Δευτέρα (29/10) αναμένεται ότι θα αρχίσει η ακρόαση της υπόθεσης και πρώτα θα ακουστούν τα γεγονότα για τον Λοϊζο Τζωνή, τον βασικό ύποπτο για το διπλό φονικό. Να θυμίζουμε ότι ο Τζιωνής παραδέχθηκε όλες τις κατηγορίες, μεταξύ αυτού και τον φόνο εκ προμελέτης, αλλά όχι αυτήν της διάρρηξης αφού υποστηρίζει ότι ήταν ανοικτά όταν μπήκε στο σπίτι του ζεύγους Χατζηγεωργίου και Στεργίου.

Πολύ πιθανόν να υπάρξουν κάποιες ανατροπές στην υπόθεση σύμφωνα με τον «Φιλελεύθερο». Ο Τζιωνής, όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα της εφημερίδας, ενδεχομένως να αλλάξει την απάντησή του από παραδοχή, σε μη παραδοχή. Έτσι, θα γίνει ακρόαση για όλους τους κατηγορούμενους.

Ωστόσο, τα πιο πάνω, θα ξεκαθαρίσουν ενώπιον του Κακουργιοδικείου.

Επίσης, το ρεπορτάζ του «Φιλελεύθερου», κάνει λόγο για αλλαγή κατηγοριών σε άλλον κατηγορούμενο.

Η ακρόαση της υπόθεσης έχει οριστεί καθ’ όλη την διάρκεια της εβδομάδας, ώστε να προχωρήσει τάχιστα και χωρίς διακοπές.

Αν ο Τζιωνής παραμείνει στην αρχική του θέση για παραδοχή των κατηγοριών, τότε θα ακουστούν τα γεγονότα και το δικαστήριο δεν αποκλείεται να επιφυλάξει την απόφασή του ή να του επιβάλει άμεσα ποινή για να αρχίσει η ακρόαση και για τους άλλους κατηγορούμενους.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το ThemaOnline στην παρούσα στήλη κάνει ανασκόπηση του κυπριακού Τύπου και μόνο, αποδίδοντας δημοσιεύματα εντύπων, τα οποία και επικαλείται

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Μονόδρομος η αφαίρεση Σύκα από το ψηφοδέλτιο – Τα επόμενα βήματα

ΔΗΣΥ: Μονόδρομος η αφαίρεση Σύκα από το ψηφοδέλτιο – Τα επόμενα βήματα

Η ομόφωνη απόφαση της Ολομέλειας του Ανωτάτου Δικαστηρίου για άρση της βουλευτικής ασυλίας του βουλευτή του Δημοκρατικού Συναγερμού Νίκου Σύκα, για σκοπούς αστυνομικής ανάκρισης, σε σχέση με τις καταγγελίες της συντρόφου του για ξυλοδαρμό, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στην Αθήνα, φαίνεται να κλείνει οριστικά ένα κρίσιμο κεφάλαιο για την ηγεσία του κόμματος, καθιστώντας πλέον μονόδρομο την αφαίρεσή του βουλευτή, από το ψηφοδέλτιο των επερχόμενων βουλευτικών εκλογών.