ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Χτύπησαν ξανά τον ιδιοκτήτη του νυχτερινού κέντρου ‘Τα βαρελάδικα’

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Χτύπησαν ξανά τον ιδιοκτήτη του νυχτερινού κέντρου ‘Τα βαρελάδικα’

Στόχος για δεύτερη φορά 46χρονος ιδιοκτήτης του νυχτερινού κέντρου ‘Τα βαρελάδικα’ μέσα σε δύο μέρες, αυτή τη φορά οι δράστες έβαλαν στόχο την οικία του, ρίχνοντας αμυντική χειροβομβίδα, γύρω στις 21:30 του Σαββάτου.

Μέλη του Κλάδου Πυροτεχνουργών της Αστυνομίας, παρέλαβαν την χειροβομβίδα από την οικία του 46χρονου, αφού αυτή δεν εξερράγη, για να εξουδετερωθεί αργότερα.

Υπενθυμίζουμε ότι γύρω στις 6:15 πρωί της Παρασκευής (26/10), άγνωστος ή άγνωστοι, που επέβαιναν μοτοσικλέτας, πέταξαν αμυντική χειροβομβίδα σε νυχτερινό κέντρο που διατηρεί ο 46χρονος στην Λευκωσία.

 

Το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στην καρδιά της διαίρεσης: Η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν περπάτησε στην Πράσινη Γραμμή

Στην καρδιά της διαίρεσης: Η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν περπάτησε στην Πράσινη Γραμμή

Κατά μήκος της Πράσινης Γραμμής στη Λευκωσία, περιηγήθηκε το πρωί της Πέμπτης η Πρόεδρος της Κομισιόν, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, συνοδευόμενη από τον πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη.