ΤΟΣΑ εισιτήρια κόπηκαν στο ΑΕΛ-ΕΝΠ – Γι΄ αυτό ΠΑΡΑΠΟΝΙΕΤΑΙ ο Κέρκεζ!

ΤΟΣΑ εισιτήρια κόπηκαν στο ΑΕΛ-ΕΝΠ – Γι΄ αυτό ΠΑΡΑΠΟΝΙΕΤΑΙ ο Κέρκεζ!

Μόλις 1101 εισιτήρια «κόπηκαν» στο παιχνίδι της ΑΕΛ με αντίπαλο την ΕΝΠ στο Τσίρειο, προκαλώντας για μία ακόμη φορά την απογοήτευση του Ντούσαν Κέρκεζ, ο οποίος στη συνέντευξη Τύπου είπε ανάμεσα σε άλλα, πως αυτό το ματς κανονικά θα έπρεπε να το παρακολουθήσουν 4 με 5 χιλιάδες οπαδοί.

Και πως να μην παραπονιέται ο Βόσνιος τεχνικός, όταν η ομάδα του είναι στην ΠΡΩΤΗ θέση του βαθμολογικού πίνακα και η Ανατολική εξέδρα ούτε καν… μισοάδεια δεν είναι και η ατμόσφαιρα είναι υποτονική;

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το «blame game» του Τατάρ με τα επόμενα βήματα στις συνομιλίες για το κυπριακό

Το «blame game» του Τατάρ με τα επόμενα βήματα στις συνομιλίες για το κυπριακό

Τρεις μήνες απομένουν ουσιαστικά μέχρι την επόμενη πενταμερή διάσκεψη για το κυπριακό, που θα διεξαχθεί στη Γενεύη και τα βήματα τα οποία έχουν γίνει μέχρι τώρα, δεν προσδίδουν καμία νότα αισιοδοξίας, το αντίθετο μάλλον, με τους δύο ηγέτες να συνεχίζουν το πήγαινε-έλα για τα όσα συμφωνήθηκαν στη Γενεύη τον περασμένο Μάρτιο, σε ότι αφορά στα Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης.