Σκόραρε ο Κάστανος με τα χρώματα της Γιουβέντους, αλλά…

Σκόραρε ο Κάστανος με τα χρώματα της Γιουβέντους, αλλά…

Συνεχίζει τις καλές του εμφανίσεις με την ομάδα U23 της Γιουβέντους ο Γρηγόρης Κάστανος, ο οποίος ήταν στο αρχικό σχήμα της «Βέκια Σινιόρα» στην εκτός έδρας αναμέτρηση με αντίπαλο τη Λουκέζε.

Μάλιστα, ο Κύπριος διεθνής μέσος σκόραρε στο 39΄, όμως το γκολ του δεν ήταν αρκετό για την ομάδα του για να σώσει έστω το βαθμό της ισοπαλίας, αφού ηττήθηκε με 3-2.

Η Λουκέζε προηγήθηκε με 2-0, με γκολ του De Feo στο 26΄ και 32΄, για να μειώσει ο Κάστανος σε 2-1 στο 39΄.

Οι γηπεδούχου πέτυχαν και τρίτο γκολ όμως στο 47΄, με εύστοχο κτύπημα πέναλτι του Σορεντίνο, για να μειώσει στο τελικό 3-2, ο Mavididi στο 80΄.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

Για εμάς μοναδικός στόχος και επιδίωξη είναι η επανένωση επανένωση μέσω μιας λύσης που θα μετεξελίξει την Κυπριακή Δημοκρατία σε ένα σύγχρονο κράτος, κυρίαρχο σε όλη του την επικράτεια, χωρίς κατοχικό στρατό και χωρίς εγγυητές με επεμβατικά δικαιώματα, στο οποίο όλοι οι νόμιμοι πολίτες του θα έχουν τα ίδια ακριβώς δικαιώματα όπως οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι πολίτες, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε τηλεοπτικό του μήνυμα για την επέτειο της Ανακήρυξης της Ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας.