Νεκρός ο ιδιοκτήτης της Λέστερ μετά από συντριβή του ελικοπτέρου - Τι αναφέρει η ανακοίνωση

Νεκρός ο ιδιοκτήτης της Λέστερ μετά από συντριβή του ελικοπτέρου - Τι αναφέρει η ανακοίνωση

Αργά το βράδυ της Κυριακής, η Λέστερ με επίσημη ενημέρωση γνωστοποίησε τον θάνατο του ιδιοκτήτη του συλλόγου, Βιχάι Σριβανταναπράμπα, μετά τη συντριβή του ελικοπτέρου έξω από το γήπεδο των «αλεπούδων».

Οι πρώην πρωταθλητές Αγγλίας επιβεβαίωσαν στην επίσημη ιστοσελίδα τους ότι ο «ισχυρός άνδρας» της ομάδας επέβαινε στο μοιραίο ελικόπτερο που συνετρίβη έξω από το γήπεδο και είναι νεκρός.

«Επιβεβαιώνουμε πως ο πρόεδρός μας, Βιχάι Σριβανταναπράμπα, ήταν μεταξύ εκείνων που έχασαν τη ζωή τους το Σάββατο το βράδυ», αναφέρει η επίσημη ενημέρωση της Λέστερ ενώ γίνεται γνωστό πως άλλα τέσσερα άτομα που επέβαιναν στο ελικόπτερο έχασαν τη ζωή τους.

Στην ενημέρωσε που εκδόθηκε δεν αναφέρονται πουθενά τα ονόματα των άλλων τεσσάρων επιβαινόντων που σκοτώθηκαν μαζί με τον Ταϊλανδό δισεκατομμυριούχο.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Φονική πυρκαγιά: Στα χέρια Χριστοδουλίδη οι εκθέσεις - Στη δημοσιότητα το συντομότερο

Φονική πυρκαγιά: Στα χέρια Χριστοδουλίδη οι εκθέσεις - Στη δημοσιότητα το συντομότερο

Επιδόθηκαν αργά την Παρασκευή οι εκθέσεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, του Τμήματος Δασών, της Πολιτικής Άμυνας και της Αστυνομίας, προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, σε σχέση με τις φονικές πυρκαγιές στην επαρχία Λεμεσού, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου.