«Βαριά» ονόματα καταθέτουν στην Ερευνητική για τον Συνεργατισμό

«Βαριά» ονόματα καταθέτουν στην Ερευνητική για τον Συνεργατισμό

Ο πρώην Διοικητής της Κεντρικής Τράπεζας Κύπρου Πανίκος Δημητριάδης και ο πρώην Υπουργός Οικονομικών Χαρίλαος Σταυράκης είναι μεταξύ των μαρτύρων, οι οποίοι καταθέτουν σήμερα ενώπιον της Ερευνητικής Επιτροπής για το Συνεργατισμό.

Όπως έχει ανακοινωθεί, στις 9.00, θα καταθέσει για δεύτερη φορά ο Κωνσταντίνος Λύρας, πρώην Έφορος Υπηρεσίας Εποπτείας & Ανάπτυξης Συνεργατικών Εταιρειών.

Στις 12.00 θα καταθέσει, μέσω τηλεδιάσκεψης, ο Πανίκος Δημητριάδης, πρώην Διοικητής Κεντρικής Τράπεζας και στις 14.30 ο πρώην Υπουργός Οικονομικών, Χαρίλαος Σταυράκης.

Την Τετάρτη, στις 10.30 θα βρεθεί ενώπιον της Ερευνητικής Επιτροπής ο Γιώργος Συρίχας, πρώην Εκτελεστικός Σύμβουλος της Κεντρικής Τράπεζας της Κύπρου, στις 12.00 ο Γιάγκος Δημητρίου, Διευθυντής Διεύθυνσης Εποπτείας της Κεντρικής Τράπεζας της Κύπρου και στις 14.00 ο Εκτελεστικός Σύμβουλος της Κεντρικής Τράπεζας της Κύπρου, Κωνσταντίνος Ηροδότου.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Εν αναμονή ανακοινώσεων από ΗΕ η Λευκωσία για νέα ημερομηνία καθόδου Ολγκίν στην Κύπρο

Εν αναμονή ανακοινώσεων από ΗΕ η Λευκωσία για νέα ημερομηνία καθόδου Ολγκίν στην Κύπρο

Από το Γραφείο του Προέδρου της Δημοκρατίας, σε επικοινωνία με την Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Ανχελα Ολγκίν, απαντήσαμε θετικά στην νέα ημερομηνία που αυτή έχει προτείνει για επίσκεψή της στην Κύπρο, αλλά ανακοινώσεις θα πρέπει να αναμένονται από τα ΗΕ, δήλωσε, την Πέμπτη, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE