Συνάντηση Χριστόφια - Λαβρόφ: Λύση διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδίας

Συνάντηση Χριστόφια - Λαβρόφ: Λύση διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδίας

Συνάντηση – γεύμα τέως Προέδρου της Δημοκρατίας, κ. Δημήτρη Χριστόφια, με τον Υπουργό Εξωτερικών της Ρωσικής Ομοσπονδίας, κ. Σεργκέι Λαβρόφ.

Σύμφωνα με ανακοίνωση Τύπου ο Υπουργός Εξωτερικών της Ρωσικής Ομοσπονδίας, κ. Σεργκέι Λαβρόφ, παρέθεσε την Δευτέρα (29/10), στις μία μετά το μεσημέρι, γεύμα στον τέως Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Δημήτρη Χριστόφια.

Ο Υπουργός Εξωτερικών της Ρωσικής Ομοσπονδίας, κ. Λαβρόφ, επαναβεβαίωσε τη θέση αρχών της Ρωσίας σε ό,τι αφορά στη λύση του Κυπριακού, για λύση διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδίας, στη βάση των ψηφισμάτων του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών.

Επαναβεβαιώθηκαν οι διαχρονικές, φιλικότατες προσωπικές σχέσεις των δύο ανδρών, αλλά και οι σταθερές θέσεις της Ρωσικής Ομοσπονδίας για εξεύρεση λύσης στο κυπριακό πρόβλημα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Οργή και καχυποψία στην Άγκυρα για το ισραηλινό αντι-αεροπορικό σύστημα στην Κύπρο

Οργή και καχυποψία στην Άγκυρα για το ισραηλινό αντι-αεροπορικό σύστημα στην Κύπρο

Η τουρκική αρθρογραφία για την ανάπτυξη του ισραηλινού συστήματος Barak MX στην Κυπριακή Δημοκρατία κινείται σε τόνους καταγγελτικούς και δραματικούς.

BEST OF TOTHEMAONLINE