Κυπριακό: Η Ολγκίν επιστρέφει στην Κύπρο τον Δεκέμβριο - Στο επίκεντρο το μέλλον των συνομιλιών
Η Λευκωσία απαντά θετικά στη νέα ημερομηνία της επίσκεψης – Σταθερή θέση υπέρ της επανέναρξης των διαπραγματεύσεων στη βάση των ψηφισμάτων του ΟΗΕ.

Σημείωσε επίσης ότι προτεραιότητα της Υπηρεσίας κατά την περίοδο μετά το 2004 ήταν να κάνουν το Συνεργατισμό να δουλέψει σε νέο περιβάλλον μετά την ένταξη στην Ευρωπαϊκή Ένωση.
Όπως είπε, ήταν ανθρωπίνως αδύνατο να ελέγχει στενά όλες τις συνεργατικές εταιρείες που υπήρχαν γιατί αλλιώς θα σήμαινε ότι έπρεπε να έχει 400 υπαλλήλους. Πρόσθεσε ότι υπήρχαν διαδικασίες και ρυθμιστικές οδηγίες και ο Επόπτης ανέμενε από τους διευθυντές να συμπεριφέρονται ανάλογα. Αναφέρθηκε ακόμα σε έλλειψη δυνατοτήτων σε μια μεταβατική περίοδο που έπρεπε να γίνει προσαρμογή με τις οδηγίες της ΕΕ και για πολλούς υπήρχε μεγάλη δυσκολία να προσαρμοστούν.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




