ΛΕΥΚΩΣΙΑ - ΡΙΨΗ ΧΕΙΡΟΒΟΜΒΙΔΩΝ: Ο ιδιοκτήτης του κέντρου είχε διακόψει τη συνεργασία με εταιρεία που προμηθεύει ποτά

ΛΕΥΚΩΣΙΑ - ΡΙΨΗ ΧΕΙΡΟΒΟΜΒΙΔΩΝ: Ο ιδιοκτήτης του κέντρου είχε διακόψει τη συνεργασία με εταιρεία που προμηθεύει ποτά

Με τη σύλληψη του 36χρονου ιδιοκτήτη εταιρείας που προμηθεύει με συγκεκριμένα ποτά το νυχτερινό κέντρο αναψυχής στην Λευκωσία, καθίσταται σαφές πως οι Αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο η ρίψη των δυο χειροβομβίδων να έχει να κάνει με επαγγελματικές διαφορές.

Του Χρίστου Ζήνωνος

Η Αστυνομία εξετάζει το ενδεχόμενο να σχετίζονται οι εγκληματικές ενεργειες με την πρόθεσή του ιδιοκτήτη του νυχτερινού κέντρου ("Τα Βαρελάδικα") να διακόψει την συνεργασία του με την εν λόγω εταιρεία.

Ο 46χρονος φέρεται, μάλιστα, να εξέφρασε υπόνοιες εναντίον του 36χρονου ιδιοκτήτη της εν λόγω εταιρείας, με αποτέλεσμα η Αστυνομία να του φορέσει χειροπέδες.

Θυμίζουμε ότι ο 36χρονος μεταφέρθηκε την Δευτέρα (29/10) στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας για έκδοση διατάγματος προσωποκράτησης, ωστόσο λόγω ένστασης που έφερε ο συνήγορός του η απόφαση ανακοινώθηκε το πρωί της Τρίτης (30/10).

Εν τέλει εναντίον του 36χρονου εξασφαλίστηκε διάταγμα τετραήμερης προσωποκράτησης.  

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Δύο χρόνια πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028, η πολιτική σκακιέρα της Κύπρου έχει ήδη αρχίσει να κινείται με έντονους ρυθμούς. Στον Δημοκρατικό Συναγερμό η μάχη για το προεδρικό χρίσμα παίρνει πλέον συγκεκριμένη μορφή, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να κρατήσει ενωμένη την παράταξη, ενώ ο Νίκος Χριστοδουλίδης παραμένει το πρόσωπο γύρω από το οποίο περιστρέφεται μεγάλο μέρος των πολιτικών υπολογισμών.

BEST OF TOTHEMAONLINE