Το απόλυτο ξεκατινάζ από το τρίο της φωτιάς - «Τον ξέρω τον γκόμενό σου πριν καν τον γνωρίσεις εσύ» - VIDEO

Το απόλυτο ξεκατινάζ από το τρίο της φωτιάς - «Τον ξέρω τον γκόμενό σου πριν καν τον γνωρίσεις εσύ» - VIDEO

Οι συνομιλίες των κοριτσιων της ομάδας του 'Τρίο της φωτιάς' έχουν ξεφύγει...

Χωρίς σταματημό συνεχίζονται οι κόντρες των κοριτσιών μέσα στο σπίτι του GNTM.

Στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο, η Μικάελα ανέφερε μάλιστα στην Εύη και τη Μέγκυ, ότι η Γαρυφαλλιά την πλησίασε και της είπε πως έμαθε πως διαδίδει ότι στο ριάλιτι την έβαλε ο σύντροφός της.

«Χθες το βράδυ ήρθε η Γαρυφαλλιά στην κουζίνα και είπε ότι θέλει να μου μιλήσει. Μου λέει άκουσα για σένα ότι κάθεσαι και λες ότι με έβαλε ο γκόμενος μου στο GNTM.  Της λέω ότι εγώ δεν πιστεύω καν ότι γκόμενός σου μπορεί να σε βάλει εσένα στο παιχνίδι. Άρα γιατί να λες ότι ειπώθηκε κάτι τέτοιο; Τον ξέρω τον γκόμενό σου πριν καν τον γνωρίσεις εσύ ας πούμε.».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από τη συνάντηση των διαπραγματευτών στο τετ α τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν: Τα επόμενα βήματα στο Κυπριακό

Από τη συνάντηση των διαπραγματευτών στο τετ α τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν: Τα επόμενα βήματα στο Κυπριακό

Σε μια κρίσιμη εβδομάδα για την πορεία του Κυπριακού εισέρχεται η διαδικασία, με την σημερινή συνάντηση των διαπραγματευτών των δύο πλευρών να αποτελεί το πρώτο βήμα της προετοιμασίας για το τετ α τετ του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν, στις 26 Αυγούστου.

BEST OF TOTHEMAONLINE