ΛΕΜΕΣΟΣ: Νεαροί ξεσάλωσαν τα ξημερώματα - Έκαψαν δυο αυτοκίνητα -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Νεαροί ξεσάλωσαν τα ξημερώματα - Έκαψαν δυο αυτοκίνητα -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Παρανάλωμα του πυρός έγιναν δυο αυτοκίνητα στην περιοχή Άγιος Αντώνιος της Λεμεσού.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, φωτιά ξέσπασε λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Τρίτης (30/10) σε δυο αυτοκίνητα στον Άγιο Αντώνιο.

Άμεση ήταν η ανταπόκριση της Πυροσβεστική Υπηρεσίας και της Αστυνομίας, αφού η φωτιά σβήστηκε λίγα λεπτά αργότερα αφότου ξέσπασε.

Όπως μας λέχθηκε από αρμόδιες πηγές τα δυο αυτοκίνητα ήταν στην περιοχή εγκαταλελειμμένα για αρκετά χρόνια, ενώ οι έρευνες στρέφονται σε νεαρούς της περιοχής.

Να σημειώσουμε ότι δεν είναι πρώτη φορά που παρατηρείται τέτοιο φενόμενο στην περιοχή.

Δείτε τις φωτογραφίες


Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΑΝΑΛΥΣΗ: Η ανθεκτικότητα Χριστοδουλίδη σε ένα ρευστό πολιτικό σκηνικό

ΑΝΑΛΥΣΗ: Η ανθεκτικότητα Χριστοδουλίδη σε ένα ρευστό πολιτικό σκηνικό

Σε μια περίοδο έντονης πολιτικής κινητικότητας, χαμηλής κομματικής συσπείρωσης και αυξημένης αβεβαιότητας ενόψει των βουλευτικών εκλογών, η δημοσκόπηση της Stratego/IMR για την «Καθημερινή» καταγράφει ένα στοιχείο με ιδιαίτερη πολιτική σημασία: ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης εμφανίζει σταθερή ανοδική πορεία και παραμένει πρώτος σε θετική γνώμη μεταξύ των πολιτικών προσώπων.

BEST OF TOTHEMAONLINE