Στις 12 το μεσημέρι στις 12 Νοεμβρίου λειτουργούν Δερύνεια και Απλίκι σύμφωνα με τ/κ ΜΜΕ

Στις 12 το μεσημέρι στις 12 Νοεμβρίου λειτουργούν Δερύνεια και Απλίκι σύμφωνα με τ/κ ΜΜΕ

Στις 12 Νοεμβρίου και στις 12 το μεσημέρι θα λειτουργήσουν ταυτόχρονα τα δύο οδοφράγματα Δερύνειας - Απλικίου, μεταδίδεται από τα κατεχόμενα.

Σύμφωνα με τα τ/κ ΜΜΕ, δεν τίθεται θέμα συμμετοχής των ηγετών σε τελετή διάνοιξης, όπως συμφωνήθηκε στην τελευταία συνάντηση Αναστασιάδη - Ακιντζί.

Σε δηλώσεις του στην Κίπρις σήμερα, ο πρόεδρος του τ/κ επιμελητηρίου, Τουργκάι Ντενίζ αναφέρει ότι πρέπει να ανοίξει για την διέλευση αυτοκινήτων η Πύλη Αμμοχώστου στην Λευκωσία που θα αποσυμφορήσει την κίνηση στο οδόφραγμα Αγίου Δομετίου και θα ζωντανέψει την περιοχή της Πύλης Αμμοχώστου.

Ο δε πρόεδρος του τ/κ βιομηχανικού επιμελητηρίου, Τζιαντάν Αβουντούκ υποστηρίζει το άνοιγμα οδοφράγματος στη Μια Μηλιά που θα βοηθήσει - όπως δηλώνει επίσης στην Κίπρις - τις εμπορικές και οικονομικές σχέσεις μεταξύ Ε/κ και Τ/κ. Το αίτημα αυτό στηρίζει και ο πρόεδρος του επιμελητηρίου εμπόρων και καταστηματαρχών, Μαχμούτ Κανμπέρ.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Συνέντευξη ΠτΔ: «Η κυβέρνηση δεν θα εμπλακεί στην προεκλογική εκστρατεία για τις Βουλευτικές»

Συνέντευξη ΠτΔ: «Η κυβέρνηση δεν θα εμπλακεί στην προεκλογική εκστρατεία για τις Βουλευτικές»

Συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό Omega και τον Μιχάλη Παυλίδη έδωσε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο σάλο που προκλήθηκε με τους ευρωβουλευτές, το ΕΛΑΜ και τον Φειδία, στις σχέσεις του με τα κόμματα της συμπολίτευσης ενώ σημείσε πως η κυβέρνηση δεν θα εμπλακεί στην προεκλογική εκστρατεία για τις Βουλευτικές Εκλογές του 2026.